---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Nyt galleri i Frederiksdal

Fredag 30. november 2018 kl. 08:21

Nyt galleri i Frederiksdal
Billedkunstnerne Anna Steenberg og Rikke Høj Andersen åbner galleri. Galleri Steenberg & Høj.
Billedkunstnerne Anna Steenberg og Rikke Høj Andersen åbner galleri.
Galleri Steenberg & Høj. Det sker med en maleriudstilling.

Begge er lokale, etablerede kunstnere med mange års erfaring. I de fantastiske omgivelser på Frederiksdal bydes indenfor til et utraditionelt kunstmarked med fin kunst på væggene.

Galleriet er indrettet i en skæv retrostil. Næsten alt er til salg af de skønne og skøre lopper rundt om i galleriet.

Samtidig afholdes Årstidens Kunsthåndværk med besøg af 8 kunsthåndværkere. Disse har alle en passion for faget og er inspireret af naturen som omdrejningspunkt.

Keramik i raku og stentøj af Grethe Nygaard. Naturens materialer i kranse og pynt af Elsebeth Norlen. Pileflet af Inge-Lise Østergaard. Ideen fra feen kommer med buketter, dekorationer og pynt. Garn og strikke/hækle-kits fra Uldma garn & design. Tanja Kramer er kreativ med filt, stof, strik og naturmaterialer. Beton til beplantning og udendørsbrug af Birgit Højgaard. Engleskulpturer af Inge-Line Abrahamsen. Desuden ikoner af Rikke Høj Andersen.

Workshop
Tag børn/børnebørn med til et par hyggelige timer med en kreativ workshop for børn, lyder det fra galleriet. Der er dækket op i engleværkstedet med vinger, guld, glitter, sværd, sølv og nok også lidt pebernødder.

Det er gratis at deltage.

* Frederiksdal, Frederiksdalvej 18, Haslund, maleriudstilling. Åbent 8.-9. december kl. 10-16. Der er gratis kaffe, kage og saft til alle besøgende.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld