-
--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Landsbyerne kom i fokus

Torsdag 29. november 2018 kl. 11:15

Landsbyerne kom i fokus
Michael Aastrup Jensen (V), Claus Berggren og Malte Larsen (S).
Med det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) og den lokale folketingskandidat Malte Larsen (S) som debattører, styrede direktøren af Overgaard Gods, Claus Berggren, slagets gang onsdag.

Det skete til et fælles debatmøde om, hvordan man sikrer, at landsbyerne ikke dør.

Mødet blev afholdt i de smukke omgivelser på Overgaard Gods, hvor gæsterne først blev taget med på rundvisning gennem godsets historie, for efterfølgende at overvære debatten. Til debatmødet kom over 60 spørgelystne lokale borgere, som havde interesse i at høre, hvad de to politikere ønskede at gå til valg på og ikke mindst samarbejde om.

”Det kan godt være, at Malte og jeg er rigtig uenige om mange ting, men vi bor begge i Randers kommune, og det skal vi huske på. Vi er lige nu i en tid, hvor man fra regeringens side ønsker at decentralisere, og der står Malte og jeg over for en meget vigtig opgave, nemlig at sikre at Randers er med i den positive udvikling, hele vejen fra Langå til Havndal,” siger Michael Aastrup Jensen (V).

Michael og Malte har flere gange været på besøg til debatmøder og fortsætter med det, også op til valget. Der er allerede flere i støbeskeen i den kommende tid.

”For os er det vigtigt, at alle, der vil høres, bliver hørt. Derfor er jeg også sikker på, at det er en god idé, at vi kommer kommunen rundt, lige så meget for at vise, at politikerne altså ikke er så langt væk, som man måske tror. Der er desværre rigtig mange mennesker, der har politikerlede, og der vil Michael og jeg gerne vise, at vi faktisk kæmper for vores område og vil gøre en indsats, for at man kan få de bedste betingelser i livet. Uanset om man bor i København, Aarhus eller Havndal,” siger Malte Larsen (S).

På mødet blev der særligt diskuteret sundhed med fokus på fremtiden for regionerne, Regionshospitalet Randers og muligheden for lægedækning for dem, der bor på landet. Derudover var indvandring, uddannelse og ikke mindst landsbyernes overlevelse på dagsordenen. Her gjorde de to politikere det klart, at hvis vi skal sikre udviklingen i hele Danmark, er det også vigtigt med lokale folketingsmedlemmer.

”Der er alt for mange politikere, der bliver valgt i Østjylland, og som ikke bor her, og det mener vi er et demokratisk problem. Derfor er vores klareste opfordring på alle møderne også, at man skal huske at stemme på en lokal bosiddende kandidat, så det ikke kun er dem i København og de andre store byer, der bliver hørt,” slutter Michael Aastrup Jensen (V).

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-
Forside

Forsøg på tyveri af frihedsmonument
Forsøg på tyveri af frihedsmonument
Forside
Onsdag eftermiddag er der blevet konstateret forsøg på at save en bronzestatue over i Randers.
Børnene tages som gidsler i hamsterhjulet
Børnene tages som gidsler i hamsterhjulet
Forside
Når vi er pressede på job, går det ud over vores børn.
Børneteater og kunst til sanserne
Børneteater og kunst til sanserne
Forside
15. og 16. juni afholder Randers EgnsTeater i samarbejde med Randers Kunstmuseum en børneteaterfestival med kunstprogram.
Danmarkshistorien fortalt på tre minutter
Danmarkshistorien fortalt på tre minutter
Forside
Over en million har på et par uger set videoen med historikeren Asser Amdisens lynformidling af danmarkshistorien.
Derfor skal du huske at skifte til sommerdæk
Derfor skal du huske at skifte til sommerdæk
Forside
Hvis du ikke allerede har skiftet til sommerdæk, så er det et godt tidspunkt at gøre det nu. Det er både brændstofbesparende, og så kan det være risikabelt at køre med vinterdæk om sommeren.
Forslag til næste byrådsmøde
Forslag til næste byrådsmøde
Forside
Beboerlisten og Velfærdslisten anmoder i henhold til KSL § 11, stk. 1, 1. pkt., borgmester Torben Hansen om at sætte nedenstående forslag på dagsordenen for Randers Byråds møde den 29. april 2019.
Bankfolk er flyttet i skurvogne
Bankfolk er flyttet i skurvogne
Forside
Sparekassen Kronjylland udvider og moderniserer sin afdeling på Mariagervej i Randers. Under det omfattende arbejde, holder sparekassens ansatte til i en midlertidig "skur-by" på parkeringspladsen.
 Husets energimærke påvirker salgsprisen
Husets energimærke påvirker salgsprisen
Forside
Det er ikke lige meget, om parcelhuset har et energimærke E eller B, når boligen skal sælges.
De grønne frivillige mødes – vil du med?
De grønne frivillige mødes – vil du med?
Forside
De elsker naturen, de kan lide at gøre en forskel, og de er gode til at samarbejde.
Fysisk trænerteam i verdensklasse
Fysisk trænerteam i verdensklasse
Forside
I Swimteam Neptun er det svært at få armene ned, for tiden.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld