--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Smarteyes sponsor for håndboldlandshold

Tirsdag 27. november 2018 kl. 15:59

Smarteyes sponsor for håndboldlandshold
Optikerkæden Smarteyes, der har hovedsæde i Randers, har indgået et nyt samarbejde og sponsorat med Dansk Håndbold Forbund og de danske håndboldlandshold.

Det sker for at sætte fokus på og støtte op om de gode og positive fællesskaber, som er vigtige for vores nationale sammenhængskraft og fællesskabsfølelse, lyder det fra Smarteyes.

”I en tid, hvor meget kan dele vandende og splitte os ad, er det vigtigt med stærke og positive fællesskaber. Fællesskaber der kan begejstre, glæde og skabe sammenhold på tværs af alder, køn, høj og lav. Det kan de danske håndboldlandshold, og derfor er vi meget glade for vores nyligt indgåede samarbejde”, lyder det fra administrerende direktør i Smarteyes Mads Kanstrup.

I Dansk Håndbold Forbund ser de også frem til det nye samarbejde med en sponsor, der måske ikke umiddelbart er synlige på banen, men som alligevel har stor betydning. Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund, siger:

”Smarteyes er en helt oplagt samarbejdspartner for os i Dansk Håndbold Forbund. For hvis ikke, der er styr på synet, er vi ikke meget værd – hverken på eller uden for håndboldbanen. Men for os har det også stor betydning, at incitamentet for Smarteyes til at være sponsor har været et fokus på fællesskab og sammenhold. Er der noget, Dansk Håndbold Forbund står for, er det netop fællesskabet – på holdet, i håndbolddanmark og hos danskerne. Den værdi er vi stolte af, at Smarteyes vil være med til at støtte op om som Dansk Håndbold Forbunds officielle leverandør af briller og kontaktlinser.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld