Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Værkets svingdør i flittig brug

Søndag 25. november 2018 kl. 11:01

Værkets svingdør i flittig brug
Dirigent Karmen Roivassepp. Foto: Kurt Helge


Værkets svingdør i flittig brug
Swingbanden er reelt en forening af fritidsmusikere, der spiller på amatørplan. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Svingdøren til Værkets foyer bliver brugt flittigt. Ikke mindst, når der på lørdage eller søndage er gratis underholdning om eftermiddagen. Lørdag swingede døren for op imod et par hundrede mennesker.

De troppede op for at opleve det lokale big band Swingbanden, som leverede en godt en time lang koncert med et repertoire af klassikere udi big band-genren.

Swingbanden er reelt en forening af fritidsmusikere, der spiller på amatørplan. Tilgangen til musikken er dog langt fra amatøragtig. Tværtimod har Swingbanden et næsten professionelt udtryk, og at der arbejdes med konstant at udvikle repertoiret og forbedre kvaliteten yderligere, kan ses ved, at Swingbanden har engageret den anerkendte estiske konservatorieuddannede sanger, komponist og musiker Karmen Röivassepp som dirigent.

Karmen Röivassepp har en fin fornemmelse for big band-musik, og parterne klæder hinanden. Ikke mindst, når de 15 mandlige musikere spiller op til dirigentens vokalindslag. Flot! Der er ikke mange big bands – om nogen – der kan præsentere en dirigent som så stort et sangtalent, som Swingbanden kan. Dirigenten er utrolig alsidig med sine vokaler, hvor hun i andre sammenhænge synger sine egne sange eller jazzstandards, men som ved denne lejlighed demonstrerede, at hun sandelig også kan synge big band-sange.

Værkets næste gratis-koncert er søndag den 2. december, hvor musik- og teaterhusets juletræ tændes, mens elever fra Randers Realskole synger julesange. Søndag den 16. december er det medlemmerne af den traditionsrige forening Visens Venner, der står for underholdningen.

Billederne i galleriet er fra Swingbandens koncert lørdag eftermiddag.

* Se BILLEDGALLERI på vor facebookside - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld