--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Har du en god ide?

Tirsdag 6. november 2018 kl. 08:48

Har du en god ide?
Leo Ravn Nielsen fra DAMRC vil fortælle, hvordan du kommer i gang med en ansøgning og inddrage succesfulde erfaringer.
Mød Innovationsfonden i Randers. Formålet med mødet er at give erhvervslivet i Randers og omegn et overblik over mulighederne for fondens investeringer i lokale projekter. Så har du en god ide...

Innovationsfonden investerer i vækst og arbejdspladser i danske virksomheder – såvel it som i produktion, transport og handel. For at komme i betragtning til støtte, kræver det derfor at projektet har potentiale til at skabe vækst og arbejdspladser.

Innovationsfonden driver Danmark fremad ved at skabe gode rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan sætte fart i udviklingen. Fokus er på at udvikle løsninger til nogle af samfundet udfordringer.

På dagen vil René Damkjer fra Innovationsfonden fortælle om de konkrete støttemuligheder, mens Peter Damgaard Nielsen fra Assentoft Silo fortæller om virksomhedens erfaringer med fonden.

Efterfølgende vil Leo Ravn Nielsen fra DAMRC fortælle, hvordan du kommer i gang med en ansøgning og inddrage succesfulde erfaringer.

Efter oplæggene vil det være muligt at diskutere konkrete idéer med Innovationsfonden, og der vil også være mulighed for individuelle møder.

Det er gratis at deltage i arrangementet og fristen for tilmelding er d. 3. december 2018. Ved udeblivelse opkræves et no-show-gebyr på 300 kr.

Arrangementet er blevet til i samarbejde med Syddjurs kommune, Business Djursland, Erhverv Norddjurs, Erhverv Grenaa, DAMRC, Favrskov erhvervsråd, Mariagerfjord Erhvervsråd og Erhverv Randers.

* Mød Innovationsfonden i Randers. 6. december fra 14.00-17.00. For flere informationer kontakt erhvervskonsulent Torsten Westh på tw@erhvervranders.dk eller mobil 52 10 09 25.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld