Klik venligst
-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje

Onsdag 10. oktober 2018 kl. 13:00

Superligahold træner Danmarks største fodboldlinje
John Witting til højre: Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Randers FC.
Når 6.-9. klasses eleverne på Rismølleskolen og Østervangsskolen møder ind til deres tidlige morgentræning på fredag kl. 06.15 på Dronningborg Boldklubs anlæg, så er det ikke til en helt normal træning.

De får nemlig selskab af professionelle superligaspillere fra byens hold, Randers FC, der skal vise dem, hvordan man træner fodbold i en superligaklub. De fire spillere, der skal agere trænere er Jonas Bager, Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen og Simon Graves.

"I første omgang handler det om, at vi rigtig gerne vil give de unge spillere en god oplevelse, så de får en fornemmelse for Randers FC og de spillere, vi har tilknyttet. På den måde kan de også få et indblik i, hvad der skal til for at kvalificere sig til vores elitehold, og hvordan man træner i superligaen," fortæller Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør i Randers FC.

Fodboldlinjen er et særligt tilbud til folkeskolelever i Randers Kommune, der gerne vil dedikere sig til fodbold som en del af undervisningen. Med sine 250 6.-9. klasses elever fordelt på syv folkeskoler er fodboldlinjen landets største.

"Fodboldlinjen er et fantastisk projekt, der er med til at gøre skolegangen og hverdagen bedre for mange unge mennesker her i Randers. Det vil vi gerne være med til at støtte op om. Og så betyder det samtidig meget for os, at vi har byen med som helhed. Vi er byens hold, og derfor vil vi også gerne bakke op om de unge spillere i bredde-fodbolden," fortæller Søren Pedersen.

Fodbold med fremtidsperspektiver
"Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Randers FC. Det betyder rigtig meget for vores unge spillere, at de kan få indblik i, hvordan det er at spille fodbold på et professionelt plan. Superligaspillerne er rollemodeller for mange af vores elever, så det betyder meget for deres motivation, at de kan få lov at træne med dem," fortæller John Witting, leder og træner på fodboldlinjen.

Når eleverne begynder i 9. klasse på fodboldlinjen kan de også uddanne sig til juniorledere og trænere, hvis de har ambitioner om mere.

"På fodboldlinjen sætter vi fokus på det at dygtiggøre sig selv. Derfor har vi udviklet to uddannelser for de elever, der har mod på endnu mere fodbold - og som måske også kan se nogle fremtidsperspektiver i det. Her er det rigtig vigtigt at have nogle at se op til og nogle, man kan blive inspireret af. Derfor betyder det meget for os, at Randers FC-spillerne vil stille op som trænere," fortæller John Witting.

Når træningen slutter fredag kl. 07.45 kan eleverne få autografer og mulighed for at snakke med spillerne.

* Fodboldlinjen er et samarbejde mellem Randers Kommune og Ungdomsskolen Randers. Fodboldlinjen er netop blevet indstillet til Danskernes Idrætspris. En pris, der gives til det bedste projekt, aktivitet eller initiativ, der på inspirerende vis er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark 2018.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-
Sport

Medaljeløb hos RC1910
Medaljeløb hos RC1910
Sport
Den 1. maj holder Randers Cykleklub et cykelløb for sjov for alle i alderen 7 til 18 år.
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har denne weekend deltaget i to landevejsløb
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har denne weekend deltaget i to landevejsløb
Sport
Her har især klubbens ungdomsryttere hentet flotte resultater.
Lad dig friste af golf
Lad dig friste af golf
Sport
Den 28. april slår Randers Fjord Golfklub i Støvring dørene op for dig, din ven, dit barn, din forælder, nabo, kollega og enhver anden, der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største voksensport.
Oplev DGI Verdensholdet i Randers
Oplev DGI Verdensholdet i Randers
Sport
28 af Danmarks dygtigste gymnaster indtager Arena Randers d. 15. maj med showet NAMUH.
Esporten tordner frem i foreningerne
Esporten tordner frem i foreningerne
Sport
På et enkelt år er antallet af børn, unge og voksne, der dyrker esport i en forening, steget med 133 procent. Det viser nye medlemstal fra DGI.
Fremgang i antallet af idrætsaktive i Randers Kommune
Fremgang i antallet af idrætsaktive i Randers Kommune
Sport
1.148 flere medlemmer er kommet til Randers Kommunes idrætsforeninger det seneste år. Også på landsplan er der sket en stigning i antallet af foreningsaktive.
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har i denne weekend deltaget i to stævner
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har i denne weekend deltaget i to stævner
Sport
Lørdag afviklede Slagelse Cykelklub en enkeltstart, hvor RC af 1910’s Christopher Johansson fik en fornem podieplads som nr. 3 i klasse Ungdom U15.
Nyt fra fodboldlinjen
Nyt fra fodboldlinjen
Sport
12 elever fra Grønhøjskolen i Øster Tørslev var til eksamen på Fodboldlinjens Juniorlederuddannelse.
RgF Præsentationsopvisning nr. 147
RgF Præsentationsopvisning nr. 147
Sport
Men selv om det er opvisning nr. 147, er der masser af nyt, moderne og kreativt i de mange forskellige indslag.
Ny millionpulje forgylder idrætsforeninger
Ny millionpulje forgylder idrætsforeninger
Sport
Nyt samarbejde mellem Toms og Danmarks Idrætsforbund vil årligt give 2 mio. kroner til at løfte familieidrætten i Danmark. Og det er nu, der skal ansøges.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld