Klik venligst
---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Neptun satte et vandmærke

Onsdag 10. oktober 2018 kl. 09:00

Neptun satte et vandmærke
Mia S. Johansen, Thor Brunsgaard, Katrine Kruse, Alberte Kempel Christensen, Freja Rasmussen og Sofie M. Sørensen. Maja Folke er ikke på billedet
Swimteam Neptun var bredere repræsenteret til Vestdanske mesterskaber end længe, da de løb af stablen i weekenden i DGI huset i Vejle.

Vestdanske mesterskaber er efterårets næststørste stævne og tjener som optakt til Danske Mesterskaber i november. Derfor ser man også ofte stærke svømninger fra mange svømmere. Og her markerede Neptun sig stærkt!

Neptun drog af sted med 7 svømmere: Mia Sommer Johansen, Thor Brunsgaard, Maja Volke, Katrine Kruse, Alberte Kempel Christensen, Freja Rasmussen og Sofie Møller Sørensen (holdets eneste senior-svømmer). Dvs. Neptun havde 6 juniorer med og én seniorsvømmer, og er derfor et meget ungt hold.

Resultatet af stævnet blev langt overvejende tilfredsstillende. Der blev sat 17 personlige rekorder og svømmet til 6 finaler. Thor Brunsgaard formåede at svømme sig til guld i 50m fri juniorer, og sølv i 50m ryg for juniorer. Det er meget imponerende, da Thor kun er 1. års junior ud af tre årgange. Så det er nogle voksne ”drenge” Thor svømmede forbi i weekenden.

Neptun er meget stolt af Thors og trænerteamets præstation omkring Thors to medaljer. En medaljehøst, der kunne være blevet større, hvis Thor ikke havde slået hånden kraftigt i indslaget i 50m fri og derfor måtte trække sig fra finalen i 100 m rygsvømning, hvor han også lå til medalje. Udover Thor var 4x100 holdmedley holdkappen i finaleafsnittet søndag, samt Sofie Møller Sørensen svømmede sig til en finale i 50m ryg søndag aften.

Flere svømmere markerede sig også stærkt, hvor det blev lige ved og næsten mht. finaler. Men dog stadig med flotte svømninger! Og lige så tilfredsstillende var det at observere, for trænerteamet, at der blev arbejdet godt med elementer fra træningen.

Cheftræner Morten Brøndum siger:

”Vi har en spændende årgang her, der er i en spændende udvikling. De er sultne, og de vil det her rigtig meget. Tilbage i Randers venter endnu flere af den støbning, så vi ser på fremtiden med stor tiltro til den udvikling, Swimteam Neptun gerne vil være i – selve stævnet var yderst tilfredsstillende med mange personlige rekorder, men også de svømninger, hvor det ikke lykkedes, kastede værdifuld data af sig, som vi tager med tilbage i svømmehallen, og bliver endnu stærkere. Så vi er yderst tilfredse med svømmerne og weekenden”.

Næste store opgave for Swimteam Neptun er de Danske mesterskaber i november, hvor svømmerne igen skal i aktion. Denne gang i Esbjerg svømmehal. Neptun er virkelig på vej i randrusiansk idrætsliv!

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Cheftræneren med Mia Sommer Johansen, Thor Brunsgaard, Katrine Kruse, Alberte Kempel Christensen, Freja Rasmussen og Sofie Møller Sørensen. Maja Folke er ikke på billedet.

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

-
Sport

Medaljeløb hos RC1910
Medaljeløb hos RC1910
Sport
Den 1. maj holder Randers Cykleklub et cykelløb for sjov for alle i alderen 7 til 18 år.
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har denne weekend deltaget i to landevejsløb
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har denne weekend deltaget i to landevejsløb
Sport
Her har især klubbens ungdomsryttere hentet flotte resultater.
Lad dig friste af golf
Lad dig friste af golf
Sport
Den 28. april slår Randers Fjord Golfklub i Støvring dørene op for dig, din ven, dit barn, din forælder, nabo, kollega og enhver anden, der har lyst til et uforpligtende og gratis møde med Danmarks største voksensport.
Oplev DGI Verdensholdet i Randers
Oplev DGI Verdensholdet i Randers
Sport
28 af Danmarks dygtigste gymnaster indtager Arena Randers d. 15. maj med showet NAMUH.
Esporten tordner frem i foreningerne
Esporten tordner frem i foreningerne
Sport
På et enkelt år er antallet af børn, unge og voksne, der dyrker esport i en forening, steget med 133 procent. Det viser nye medlemstal fra DGI.
Fremgang i antallet af idrætsaktive i Randers Kommune
Fremgang i antallet af idrætsaktive i Randers Kommune
Sport
1.148 flere medlemmer er kommet til Randers Kommunes idrætsforeninger det seneste år. Også på landsplan er der sket en stigning i antallet af foreningsaktive.
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har i denne weekend deltaget i to stævner
Randers Cykleklub af 1910’s ryttere har i denne weekend deltaget i to stævner
Sport
Lørdag afviklede Slagelse Cykelklub en enkeltstart, hvor RC af 1910’s Christopher Johansson fik en fornem podieplads som nr. 3 i klasse Ungdom U15.
Nyt fra fodboldlinjen
Nyt fra fodboldlinjen
Sport
12 elever fra Grønhøjskolen i Øster Tørslev var til eksamen på Fodboldlinjens Juniorlederuddannelse.
RgF Præsentationsopvisning nr. 147
RgF Præsentationsopvisning nr. 147
Sport
Men selv om det er opvisning nr. 147, er der masser af nyt, moderne og kreativt i de mange forskellige indslag.
Ny millionpulje forgylder idrætsforeninger
Ny millionpulje forgylder idrætsforeninger
Sport
Nyt samarbejde mellem Toms og Danmarks Idrætsforbund vil årligt give 2 mio. kroner til at løfte familieidrætten i Danmark. Og det er nu, der skal ansøges.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld