--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Folkemusik i Randers melder udsolgt til Almost Irish

Onsdag 3. oktober 2018 kl. 15:00

Folkemusik i Randers melder udsolgt til Almost Irish
Almost Irish startede som en duo med brødrene Rasmus og Alexander Nielsen, og siden er de yngre brødre Lukas og Jacob kommet til.
Billetterne er nærmest revet væk, og Folkemusik i Randers er glade for nu at kunne melde udsolgt til koncerten med Almost Irish fredag 12. oktober i Turbinen.

Almost Irish byder på håndlavet irsk og skotsk folkemusik, der giver anledning til smil, tårer, skrål og taktfaste klapsalver.

Almost Irish startede som en duo med brødrene Rasmus og Alexander Nielsen, og siden er de yngre brødre Lukas og Jacob kommet til. De fire Nielsen-drenge har fra en tidlig alder dyrket musikken gennem faderens gamle vinylsamling, der rummede musik fra flere forskellige egne. De har alle sammen set sig særlig lune på folkemusikken og turnerer nu rundt som Almost Irish.

Folkemusik i Randers har flere gange haft fornøjelsen af Almost Irish, og vi tør godt garantere en festlig aften med masser af kendte og ukendte sange fra drengenes enorme repertoire.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld