--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Teater i vognfabrikken

Tirsdag 2. oktober 2018 kl. 09:00

Teater i vognfabrikken

Teater i vognfabrikken
100 unge talenter fra Randers står sammen om at opføre stor totalforestilling i en gammel hal hos den tidligere vognfabrik Bombardier - i Randers kendt som Scandia. Nu SporbyenScandia.

Med dansere og gymnaster fra RgF, sangskrivere og musikere fra det lokale musikmiljø, unge kunsttalenter tilknyttet Randers Kunstmuseum og Kaosambasaden samt elever fra Talentskolen på Randers EgnsTeater, kommer den tidligere fabrikshal til at syde af liv.

Tonikum er en totalforestilling, med 100 unge talenter på scenerne, en imponerende lyssætning og nykomponeret musik. Det er en teaterevent med spot på ønsket om at være udødelig.

I Tonikum møder vi et ungt forelsket par, der for et øjeblik tror, at de har fundet svaret på uendelig lykke, da de får adgang til et udødelighedsserum. Her er muligheden for, at de vitterlig kan elske hinanden for evigt. Men onde kræfter har interesse i den fristende eliksir, og en kamp mod tiden starter, da eliksiren kommer i de forkerte hænder, og det unge par bliver revet væk fra hinanden.

"Det er fantastisk at se hvor meget ungt talent, der er i Randers. Tonikum bliver en unik oplevelse for publikum, der får mulighed for at opleve lokale dansere, musikere, skuespillere og kunstnere, der leverer på et super højt niveau," siger Tine Eibye, der er leder og koordinator for produktionen.

I alt kan 1200 publikummer opleve denne helt særlige totalforestilling med dans, musik, teater og lyskunst. Livemusikken er komponeret og spillet af det lokale band Power Mode, sanger og komponist Sofie Daugaard og rapperen Paller. I produktionen vil publikum også kunne opleve lyskunst skabt i samarbejde mellem unge og kunstneren Signe Klejs, ligesom det internationalt turnerende kompagni Uppercut Danseteater har samarbejdet med forestillingens dansere.

Eventen bliver skabt i et samarbejde mellem: RgF, Randers Kunstmuseum, Turbinen, Kaosambasaden, Randers EgnsTeater, Randers Eventsekretariat, Randers Kommune, og Kulturregion Østjysk Vækstbånd.

* Publikum kan opleve Tonikum fredag den 26. oktober. Forestillingen spiller både kl. 19 og 21. Billetter til 30 kroner pr. styk er sat til salg via www.randersegnsteater.dk

* Billetter - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld