--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Klar til BørneKultur Ugen

Tirsdag 2. oktober 2018 kl. 07:00

Klar til BørneKultur Ugen
Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad.
Nu nærmere efterårsferien sig med hastige skridt og børnene holder velfortjent fri for skole, det betyder også, at BørneKultur Ugen er klar med masser af aktiviteter.

Formand for Sundhed, kultur og omsorg, Louise Høeg åbner den 21. BørneKultur Uge og talen tolkes til italiensk, så alle kan forstå den.

Randers Balletskole optræder med scener fra balletten ’Alice in wonderland’. De medvirkende dansere er børn og unge i alderen 8 til 20 år. Koreograf og iscenesætter: Vivi Christensen

Alice befinder sig i en magisk og forunderlig verden med blandt andre en talende kanin, den røde dronning, fisken og frøen, den gale hattemager, syvsovermusen og påskeharen, kortspillere, Gryphon og Mock Turtle, kålormen, fugle og små krebsdyr samt et væld af smukke blomster.

Balletten er inspireret af Lewis Carrols Alice's Adventures in Wonderland

Med til åbningen er også HipSomHap. Hiphop er en af de største musikgenrer i verden. Alligevel er der aldrig blevet lavet rap-musik til børn i Danmark. Før nu. Den står nemlig på svedige beats og seje rim, når Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad fortæller sjove historier om at fyre den af og gøre det, man har lyst til – også når de voksne ikke synes, det er verdens bedste ide. HipSomHap taler, rapper og synger med børnene, ikke bare til dem. Så glem alt om guitar og rundbordspædagogik: ’HipSomHap’ er kommet for at gøre børnemusik cool.

* Gem pungen væk og kom og vær med til at åbne den 21. BørneKultur Ugen, der er total gratis adgang for alle på Værket, lørdag d. 13. oktober kl. 13.00. Kom og være med til at starte BørneKultur Ugen 2018.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Foto 1: Alice in wonderland
Foto 2: Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld