--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Vil du synge med Sissel?

Mandag 1. oktober 2018 kl. 12:00

Vil du synge med Sissel?
Er du Sissels duetpartner?
Den norske sangerinde Sissel Kyrkjebø er tilbage med sin succeskoncert ’Sissels Jul’ og i år leder hun efter lokale duetpartnere – også når hun gæster Værket i Randers til december.

Den norske stjernesangerinde Sissel Kyrkjebø er om noget kendt for sine storslåede julekoncerter. Over 1 million mennesker i Norden har set hendes højtidsoptrædener, og for mange er Sissel Kyrkjebø synonym med julemusik.

Når hun besøger Værket i Randers til december, bliver det en ganske særlig julekoncert med lokalt islæt. I år ønsker den norske sangfugl nemlig at alliere sig med et lokalt talent hvert sted, hun besøger. Også Randers. En kvindelig duetpartner, som skal fremføre ’Somewhere’ fra den ikoniske musical West Side Story med Sissel på scenen. Kendt, ukendt, ’grøn’ eller erfaren spiller ingen rolle for den kommende duetpartner, oplyser Sissel. Det vigtigste er, at hun kan synge og synge godt nok til at fremføre ’Somewhere’ i C-dur.

Jagten på en lokal duetpartner i Randers og omegn sker i samarbejde mellem Sissel Kyrkjebø og Værket.

Det er muligt at nominere sig selv eller andre, der kunne være interesseret i at vinde muligheden for at synge duet på hjemmebanen med Sissel Kyrkjebø. Ved at udfylde en formular, fortælle om sig selv eller den, man nominerer med få ord og til sidst uploade et mobilklip på 1 minut, hvor ’Somewhere’ fremføres, er man med i puljen, hvorfra Sissel udvælger én lokal sangerinde, der kommer med på scenen.

* Sådan melder du dig til at synge med Sissel - klik her.

* Sissels Jul 2018 løber af stablen i Store Sal lørdag 15. december.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


http://sissel.net/singwithsissel/

Kommentarer til artiklen:
Jeg vil gerne synge Duet med Sissel den 15 december
Vera, 02-10-2018 22:29:40


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld