--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

American Ride med Olga

Søndag 30. september 2018 kl. 07:00

American Ride med Olga
American Ride blev dannet af far og søn, Ole og Christian Odde.
American Ride er et dansk band, der har taget den amerikanske country-tradition op og givet den et dansk pift med ny inspiration – det rykker rigtig godt.

American Ride blev dannet af far og søn, Ole og Christian Odde, i 2011 og har igennem en årrække arbejdet med forskelligt repertoire og musikere.
Den rette konstellation faldt endeligt på plads i foråret 2016.

I 2017 udgav bandet deres første single “Beer Drinking Fun”. Stilen er New Nashville Country - en musikgenre, der boomer.

Bandets lyd tager afsæt i countrytraditionen, der krydres med rock-, pop- og blueselementer til dansevenlig, moderne countrymusik. Dermed er American Ride en del af den countryfeber, som de seneste år ikke kun har spredt sig i genrens hjemland, USA, hvor hver fjerde voksne amerikaner, ifølge dagbladet Information, i 2014 kaldte sig for country-fan. Også i Danmark har countrymusikken de senere år vundet frem, blandt andet fordi genren formår at blande det poppede og rockede med den traditionelle countryfeeling.

* Tante Olga præsenterer fredag 12. okt., kl. 21.00 American Ride, som er New Nashville Country med danske rødder.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld