Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Bilka Randers fejrer de firbenede venner

Torsdag 27. september 2018 kl. 09:00

Bilka Randers fejrer de firbenede venner
Bilka er ramme om dyrenes dag, hvor børn kan springe rundt på agilitybanen og spinne lykkehjulet og vinde store flotte præmier.
Tag familien under armen og besøg dit lokale Hypermarked, når Bilka Randers fejrer, at det er dyrenes dag. Spin lykkehjulet rundt, mens børnene slår sig løs på agilitybanen.

Torsdag den 4. oktober er Bilka ramme om dyrenes dag, hvor børn kan springe rundt på agilitybanen og spinne lykkehjulet og vinde store flotte præmier til hunden eller katten i hjemmet. Fejringen af dyrenes dag i Bilka er stor, og hele eventen finder sted fra kl. 13-19.

Hovedpræmien er et års forbrug af hunde- eller kattemad til en værdi af 5000 kr. Udover hovedpræmien er der yderligere 300 præmier og selvfølgelig trøstepræmier til alle.

Hele verden markerer Dyrenes Dag
Hvordan mon det er at være hund på en agilitybane? Det kan børnene prøve af, når de kan få lov til at slå sig løs på den spændende og udfordrende agilitybane. Her kan børnene springe, kravle, krybe og lege, så meget de vil. Går der konkurrence i den, kan børnene konkurrere om, hvem der er hurtigst på tidstavlen og vinde præmier til sig selv eller deres hund eller kat.

Det er ikke kun i Bilka, at der fejres dyrenes dag. Det er hele 92 år siden, at dyrenes dag blev fejret for første gang. Traditionen begyndte tilbage i 1931 med fokus på truede dyrarter. I dag handler dagen om alle dyr og den 4. oktober er valgt som international markeringsdag.

• Torsdag den 4. oktober kl. 13 - 19, Bilka Randers. Dyrenes dag kræver ingen forhåndstilmelding.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Bilka er ramme om dyrenes dag, hvor børn kan springe rundt på agilitybanen og spinne lykkehjulet og vinde store flotte præmier.

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ButikslivRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld