Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Dus med Poul Thomsens nye bog

Fredag 21. september 2018 kl. 18:27

Dus med Poul Thomsens nye bog
Bogudgivelsen bliver også senere markeret med en signeringsdag i en lokal boghandel og ved arrangementer andre steder i landet. Foto: Kurt Helge


Dus med Poul Thomsens nye bog
Thomsen er ligeglad med, at det grå hår stritter i alle moderne retninger. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Vær ikke i tvivl: Poul Thomsen er et åbent og hjerteligt menneske, der med iver og glæde i øjnene tager imod både velkendte og ukendte gæster ved receptionen på TV-personlighedens bogudgivelse 'Dus med livet'.

Poul Thomsens ansigt er oftest et stort smil, men han har intet imod at vise sine følelser og lægge ansigtet i alvorlige folder, når situationen kræver det. Han er glad, men aldrig ligeglad! Den velmente åbenhed gør det nemt at blive dus med Poul Thomsen.

Publikum kom fra nær og fjern til release-receptionen på Poul Thomsens selvbiografi ”Dus med livet”, som Thomsen selv har skrevet i samarbejde med Andrea Bak. De fleste kom for at købe bogen på udgivelsesdagen og for at få den signeret af en taknemmelig Poul Thomsen, der sikkert kom nærmest den mest velkomne skrivekrampe, han nogensinde har haft.

Gæsterne kom med gaver. Nogle kom med blomster. Som en yngre kvinde sagde:

”Ja, jeg havde blomster med, men dem smed min søn så sin skoletaske oveni”.

Poul Thomsen ville uden tvivl have været lykkelig for at have taget imod den knuste blomsterbuket. Tanken er vigtigere end handlingen!

Skulle man vælge et relevant gave, så kunne det være en kam – set ud fra gamle normer. Men Thomsen er ligeglad med, at det grå hår stritter i alle moderne retninger. Og såmænd heller ikke bekymret over, at den sorte manke har fået patina. Han klæder sig som altid. På sin vis ulasteligt og alligevel skødesløst, som om det kunne være ”lidt lige meget” med udseendet. Det betyder noget blot at være til stede.

I bogen ”Dus med livet” er Poul Thomsen i høj grad til stede med sine umiddelbare og meget ærlige tanker om tilværelsen. Med glæder og ikke mindst skyggesider. Det hele bliver spredt ud til offentligt skue for enhver, der erhverver og åbner bogen for at læse Poul Thomsens beretning: Fra hans barndom i Nykøbing Falster, hvor han blev født udenfor ægteskab uden at kende sin egen far, og til i dag, hvor den 80-årige pensionist frister tilværelsen kun med minderne om sin elskede kone Hanne og deres søn Morten. Ingen af dem er tilbage.

Bogudgivelsen bliver senere markeret med en signeringsdag i en lokal boghandel og ved arrangementer andre steder i landet. Poul Thomsen er med. Han er stadigvæk nysgerrig på livet, og hvis du ikke allerede er dus med Poul Thomsen, så har du alle chancer for at blive det.

Bogen er udgivet af Turbine Forlaget og sælges til en pris af 300 kr. minus en 5 øre, men pyt med så lidt, som Poul Thomsen selv ville have sagt det.

Billederne er fra eftermiddagens receptionen i Jørgens Cafe på Slotspladsen i Randers. Der var fyldt. Folk stod i køb for at hilse på dagens hovedperson.

* Se BILLEDGALLERI på vor facebookside - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


De fleste kom for at købe bogen på udgivelsesdagen og for at få den signeret af en taknemmelig Poul Thomsen, der sikkert kom nærmest den mest velkomne skrivekrampe, han nogensinde har haft. Foto: Kurt Helge

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld