-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter

Torsdag 20. september 2018 kl. 15:23

Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
Mette her og hendes mand Claus Andersen glæder sig til at kunne tage pavillonen i brug. Foto: John Hyldahl


Grønvang udvider med spisepavillon og tarteletter
Mette Andersen: Vi vil gerne være kendt for de store portioner. Foto: John Hyldahl
Grønvang Grill slår dørene op til en ny pavillon i næste uge. Håndværkere arbejder netop nu på højttryk for at få det hele færdigt. Der kommer også nyt på menuen.

Grønvang Grill, Grønvang 31, Randers - ved Grenåvej - har fået vokseværk, og som overskriften siger, udvider de med en pavillon på 24 kvm. Der bliver plads til omkring 18 siddende gæster, som kan sidde indenfor i varmen og nyde deres mad eller is.

Indehaverne Mette og Claus Andersen, som kendes fra Ebel-Å Grill i Drastrup, fortæller, at sommeren har været fantastisk, og mange har nydt både mad og is på den store overdækkede terrasse. Ja, faktisk har utrolig mange mennesker købt is i sommervarmen, så det virkede rigtig godt, at der blev lavet en udgang direkte til den overdækkede terrasse.

Nu bliver det så også muligt at vælge at sidde indendørs, når efteråret og vinteren nærmer sig. Adgangen til nybyggeriet er naturligvis handicapvenlig. Den overdækkede terrasse forbliver som den er, indtil videre.

Efter overtagelsen i marts er der sket rigtig meget, og der er kommet mange nye retter på menukortet. Grønvang var i forvejen kendt for deres store is – og nu er de også kendt for store portioner i grillafdelingen.

Frederiksberg Kødforsyning i Vorup leverer kødet, bl.a. 200 grams oksebøffer. Serveret i portioner, der er til at få øje på. Man kan vælge mellem seks hjemmelavede middagsretter hver dag.

"Vi vil gerne være kendt for de store portioner, nøjagtig som man kender det fra isene, siger Claus og Mette Andersen, og opfordrer til at invitere familien med og få mættet maverne. Menukortet er stort og alsidigt, der er helt bestemt noget for enhver smag.

Grønvang Grill har ofte særlige tilbud. En af nyhederne i anledning af åbningen af pavillonen er tarteletter, en ret som også fremover vil være at finde på menukortet.

Mette og Claus Andersen glæder sig til at kunne tage pavillonen i brug og minder om, at der altid er gratis kaffe på kanden hos Grønvang Grill.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld