-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Karmens Kvartet hos Jazzens Venner

Onsdag 19. september 2018 kl. 07:00

Karmens Kvartet hos Jazzens Venner
En af tidens mest spændende jazzsangerinder, den CD-aktuelle Karmen Röivassepp, er på vej til at optræde i Randers.
En af tidens mest spændende jazzsangerinder, den CD-aktuelle Karmen Röivassepp, er på vej til at optræde i Randers.

Karmen Röivassepp præsenterer sange fra sit nyeste album ”Dance Of Sounds” krydret med en række jazzstandards, som de fleste vil kunne nikke genkendende til.

Karmen Röivassepp er en estisk vokalist, komponist og arrangør, der de seneste år har haft Danmark som sit udgangspunkt. Hun har en klar og tydelig lyd og er altid legende og ubesværet i sine præstationer. Karmen arbejder i forskellige sammenhænge fra jazz duo til eksperimental trio og big band, der alt sammen afslører hendes alsidige essens som jazzmusiker.

I Randers stiller den estiske sangerinde op i kvartetform med backing fra en trio af dygtige musikere, der genopliver standardjazzen.

Foruden Karmen består kvartetten af den højt anerkendte guitarist Jens Christian Kwella, der har arbejdet som professionel guitarist siden 1986 udover at være lektor i rytmisk guitar ved Det Jyske Musikkonservatorium, den alsidige Peter Friis på bas og trommeslageren Martin Klausen, der bl.a. vil være kendt fra Sigurd Barretts band og som docent ved musikkonservatoriet, hvor han også er uddannet.

Koncerten med Karmen Röivassepp Kvartet finder som nævnt sted 4. oktober. 1. november kommer Engelberth Wrobel, mens der 6. december er mulighed for at opleve Jacob Venndt med Fabulous Quartet, før sæsonen slutter med julekoncert torsdag den 27. december, hvor det er Houlinds Jazzband, der står for underholdningen.

* Koncert, Karmen Röivassepp, torsdag den 4. oktober på Underværket i Randers. Arr. Jazzens Venner.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld