-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Årets Randers Revy er et festfyrværkeri

Fredag 7. september 2018 kl. 04:08

Årets Randers Revy er et festfyrværkeri
Rikke Buch Bendtsen havde en glimrende debut - her med sin far Palle Bendtsen kendt hestevognskusk i Randers. Foto: John Hyldahl


Årets Randers Revy er et festfyrværkeri
Lone Rødbroe og Rikke Buch Bendtsen giver den gas og grin. Foto: John Hyldahl
BILLEDGALLERI Randers Revyen 2018 er skudt i gang med et festfyrværkeri af numre. Bl.a. om pensionistægteparret, der for 27. gang skulle med bus til opera, men kom på den forkerte bus med studenter fra Randers Statsskole til Prag...

Og der var meget mere gang i Pakhuset og årets Randers Revy denne torsdag.

Frank Nielsen, som trækker i tråde, når revyen skal markedsføres, fik under forestillingen oplyst, at det danske fodboldlandshold (de professionelle, red.) skulle spille på søndag, og det fik skuespiller Jacob Morild lynhurtigt flettet ind i det næste nummer. Jo, Randers Revyen - nummer 11 i rækken - er aktuel.

En tidligere borgmester fik kærlig behandling for sin egen behandling af stillingsbesættelse, men nok om numrene, de skal opleves i Pakhuset, hvor et levende publikum nød premieren.

Ingen Randers Revy uden spise. En lækker fisketallerken stod ved alle pladser, og efter forretten var det fiskemanden 'HC' selv, der stod med forskærerkniven og skar den møre steg, der kunne suppleres med mørbrad i fad, div. kartofler og salater.

Dessertkagen var der næsten ikke plads til, men ned kom den, og så gik forestillingen i gang.

Til stående applaus modtog skuespillere og musik blomster efter forestillingen. Restauratør Hans Christian Møller takkede de medvirkende og publikum. Samtidig ville han gerne, om vi ville omtale revyen pænt, og lade det sive, at der er billetter endnu. Det være hermed gjort.

På hjemturen skulle den nye bølge på cykel- og stibroen lige foreviges.
En uheldig gæst (ikke fuld, red.) snublede ud af døren og faldt meget uheldigt ned ad sidetrappen. Slog hovedet kraftigt. Ambulancen kom, og konen var frisk nok med en kommentar: "Så bliver vi kørt gratis hjem – bor ved siden af sygehuset.

En super revy - et festligt arrangement. Og ikke at forglemme opvarmningen med Søndermarkens Blæseorkester på kajen.

* Skuespillerne er Lone Rødbroe, Rikke Buch Bendtsen, Karsten Jansfort & Jacob Morild.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af John Hyldahl

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Rikke Buch Bendtsen havde en glimrende debut - her med sin far Palle Bendtsen kendt hestevognskusk i Randers. Foto: John Hyldahl

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld