--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Det var en kanon fest i Doktorparken

Søndag 2. september 2018 kl. 18:11

Det var en kanon fest i Doktorparken
Drenge har altid elsket brandbiler. Tre gutter ved rattet. Foto: Kurt Helge


Det var en kanon fest i Doktorparken
Ansigtsmaling er altid populær. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Solen skinnede fint hele dagen uden, at det blev bagende varmt, så det blev en dejlig dag i Doktorparken, der var fyldt med mennesker fra start til slut.

Og uanset hvad, så virker det, som om Muddi ejer parken. Dagens højdepunkt for store og ikke mindst de små, der hoppede og dansede og sang med på alle de Muddi-sange, som de kender så godt.

Muddi ramte scenen midt på dagen, og så gik publikum amok, efter at de først havde hygget sig med karate- og gymnastikopvisning samt musik fra Christian & Ko, og bagefter underholdt Randers Realskoles orkester, mens Tina Lund gav rundvisning i parken og fortalte historier for de, der ikke var optaget af at ride på heste, blive kørt i ponyvogn, få malet ansigt, blive tatoveret, bage snobrød eller hygge sig i teltet hos Lions Club, hvor der var fritter og pølser i den ene ende og kaffe, kage og slush ice i den anden.

Doktorparkens årsfest er blevet en tradition, og uden at nogen har overblik over det, så var publikumstallet nok det højeste endnu. Småfolk og godtfolk, som nød underholdningen og hyggede sig i parken i det flotte vejr.

Renoveringen af parken for få år siden med nyt fuglehus og nye legepladser har båret frugt, og Randers kommune har nu igen et paranlæg, der er et besøg værd. Også selv om det ikke er på en festdag af samme dimensioner som i dag.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Doktorparkens årsfest er blevet en tradition, og uden at nogen har overblik over det, så var publikumstallet nok det højeste endnu. Småfolk og godtfolk, som nød underholdningen og hyggede sig i parken i det flotte vejr. Foto: Kurt Helge

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld