Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Tobias og Gustav cyklede Randers Ugen i gang

Søndag 12. august 2018 kl. 17:51

Tobias og Gustav cyklede Randers Ugen i gang
Brødrene Tobias og Gustav nappede 35 km hver.
RANDERS UGEN Store og små cyklister sprang i sadlen til det traditionsrige cykelløb, Fjordløbet, den første søndag i Randers Ugen. Blandt de mange deltagere var brødrene Tobias og Gustav.

De deltog i løbet for første, men ikke sidste gang. Den 35 kilometer lange rute overbeviste dem nemlig om, at det er sjovt at cykle langt.

"Det gjorde lidt ondt i benene at cykle op ad bakkerne. Men når de andre gjorde det, så ville jeg også, for jeg kan godt lide at konkurrere, " sagde Tobias Bjerregaard Kjeldsen på 9. år.

Det var dog ikke konkurrencedelen, der fik hans storebror til at træde i pedalerne til Fjordløbet:

"Jeg blev mest motiveret af at cykle sammen med nogen, jeg kendte. Det var hyggeligt," sagde Gustav Bjerregaard Kjeldsen, der er 12. år.

Brødrenes far var meget tilfreds med sine sønners præstation:

"Det var første gang, de deltog. Jeg er overrasket over hvor godt, det er gået. Børnene har cyklet i et højt tempo, og de nød turen og fællesskabet. Vi har haft en dejlig aktiv dag sammen, så vi springer nok også på cyklerne til Fjordløbet næste år," sagde Laust Bjerregaard Kjeldsen.

Cykling giver glæde og fællesskab
Randers Cykelby støtter Fjordløbet ved at betale halvdelen af billetprisen til børn og unge under 16. år. Birgit Berggrein, der er projektleder for Randers Cykelby, var ovenud tilfreds med at se så mange børn på to hjul til Fjordløbet:

"Cyklen er et fantastisk redskab til at give mennesker i alle aldre masser motion, glæde og fællesskab. Jeg håber derfor, at de gode oplevelser, som deltagerne har fået i dag til Fjordløbet, får endnu flere til at vælge cyklen til skole og arbejde også i hverdagene, " siger Birgit Berggrein.

* FIK DU LÆST: Midaldrende mænd stod skarpt i lycra - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld