-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

De Grå Synger for fuld musik

Tirsdag 7. august 2018 kl. 13:00

De Grå Synger for fuld musik
RANDERS UGEN Alle synger med, når vi kender melodierne, og det skaber glæde. Det erfarede Folkemusik i Randers i forbindelse med cirkusteltet Zirkus-Zirkus i 2012 og 2013 inviterede til fællessang på J. O. Krags Plads.

Der var fuldt hus, og derfor genoptages sangen i et samarbejde med Blåbjergs Forlag, Randers Bibliotek, Randers Ugen og lokale områdecentre.

Randers-virksomheden Blåbjergs Forlag blev startet for 8 år siden af Aksel Blåbjerg, der med energi og tålmodighed har samlet og udgivet indtil nu 4 bind dækkende 50'erne og 60'erne, Bøgerne er solgt i langt over 50.000 eksemplarer, og den aktive pensionist og tidligere lærer pønser på at lave en udgave med sangene fra 70'erne.

Henad vejen kom musikken på cd, men som i 2012 og 2013 vil der være levende musik til sangene i Randers Ugen. Det bliver Trio De Grå Synger, der med piano, bas og trommer lægger bund til de sanglige udfoldelser. Trioen er fra Sjælland og har gennem en årrække haft et samarbejde med Aksel Blåbjerg, men det er første gang, de kommer til Randers.

Det bliver til hele fire optrædener, alle med gratis adgang. Der startes på Kollektivhuset torsdag den 16. august kl. 13.30, og samme dag kl. 16 lægger Lyokoi - det gamle Nørreriis - for en enkelt gangs skyld lokale til nogle af de mange melodier, der er spillet i lokalerne gennem tiden. Fredag den 17. august synges og spilles der på Huset Nyvang kl. 10.45, og den lille turné slutter på Randers Bibliotek/Kulturhuset kl. 14.

Hvert arrangement varer ca. en time, alle er velkomne, og Aksel Blåbjerg er på pletten med sanghæfter, så alle kan synge med.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld

I kept reading all the lace wigs uk and looking at pictures over and over. I finally broke down and ordered Wednesday and got it today. I can't wait to put it on and style it. I received a cute pink bag with it as well. I will update after I wear brazilian hair uk. But so far so good. I really wanted to wait a week before I left my review so I could be honest and have a brazilian hair bundles. I am in love, that's the only way to put it. The hair is so soft and the body wave is beautiful. The lace wigs uk looks really good, especially after I bleached my knots. I didn't have to do anything after that. It just looks so good and natural. My friends and family have been asking me about hair extensions uk and I highly recommend Enoya. This is such a beautiful unit, for a great price as well. And great for beginners.