---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Hippierne tilbage i Vestparken

Søndag 5. august 2018 kl. 06:41

Hippierne tilbage i Vestparken
Natural born hippies som de tog sig ud på årets Vestpark Festival. Foto: Kurt Helge


Hippierne tilbage i Vestparken
Forsanger Dan Hougesen. Foto: Kurt Helge
Vestpark Festival 2018 blev lukket med et brag af en midnatskoncert fra randrusianske Natural Born Hippies, der efter flere års pause gjorde come-back for at promovere deres nye single 'Mandela Under The Sun'.

Den sang i kølvandet på de skrinlagte bestræbelser på at få et Mandela-museum til Randers kan meget vel starte hippiernes internationale karriere – igen.

For Vestpark Festivalen var Natural Born Hippies med til at understrege, at arrangørerne havde lagt det helt rigtige musikprogram. Fredagen toppet af Ida Corr og krydret af dygtige lokale bands. Og lørdagen med alles yndling, Marie Frank, det topprofessionelle Aarhus-band Go Go Berlin og hippierne fra Randers.

Besøgstallet fredag blev optalt til 700, og selv om der var knap så mange lørdag, så var det et absolut tilfredsstillende resultat, der var tæt på, hvad den lille festivalplads kan rumme.

Natural Born Hippies spillede på Vestpark Festivalen i 2004, da bandet stadig var albumaktuel og havde hittet salgslisterne i både Danmark, Tyskland og Italien. Det splinternye Mandela-udspil giver Natural Born Hippies både national og international omtale, og bandet er indstillet på, at sangen skal følges op med et nyt album, der bliver det femte i rækken.

”Popshit” fra 1999 var det første. Sangene fra dengang dominerede sætlisten i Langå i aftes, og det passede tydeligt publikum, der dels kunne både huske og synge med på flere af dem, og dels blev mindet om, at de få, som de måske havde glemt, faktisk også var rigtig gode.

Natural Born Hippies har på ingen måde mistet gnisten i den lange pause. Frontsangeren Dan Hougesen er stadigvæk fyldt med overskud og overblik. Han synger stadigvæk fortræffeligt, og håret er længere end de fleste kvinders. Bo Christensen står ikke stille et eneste øjeblik, mens han arbejder energisk med sin basguitar, der danner rytmegruppe sammen med Tom Lindbys bundsolide trommer. Lindby leverer desuden fin korstemme til støtte for Hougesens vokaler, og det samme gør i øvrigt den fysisk mere tilbageholdende guitarist Sune Thorbjørnsen, der sætter sine akkorder og riffs fuldstændig perfekt hver eneste gang.

Det er sjældent, at et band kan vende tilbage med original besætning 15 år efter at det egentligt sluttede, men det kan Natural Born Hippies, og de mange år har ikke sat sig spor hos musikerne, der meget seje tackler både musikken og publikum, som havde de aldrig bestilt andet.

Vestpark Festival kommer igen og igen, og så selv, hvis resten af Danmark og måske udlandet kalder på hippierne, så vender de tilbage til Langå – engang.

* Læs også Vestpark Festival på højt niveau - klik her.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


http://randersidag.dk/?Id=24650

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld

I kept reading all the lace wigs uk and looking at pictures over and over. I finally broke down and ordered Wednesday and got it today. I can't wait to put it on and style it. I received a cute pink bag with it as well. I will update after I wear brazilian hair uk. But so far so good. I really wanted to wait a week before I left my review so I could be honest and have a brazilian hair bundles. I am in love, that's the only way to put it. The hair is so soft and the body wave is beautiful. The lace wigs uk looks really good, especially after I bleached my knots. I didn't have to do anything after that. It just looks so good and natural. My friends and family have been asking me about hair extensions uk and I highly recommend Enoya. This is such a beautiful unit, for a great price as well. And great for beginners.