Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Vestpark Festival på højt niveau

Lørdag 4. august 2018 kl. 07:37

Vestpark Festival på højt niveau
Nye Rejsende består af en række tilflyttere til Langå – alle med solide musikalske erfaringer. Foto: Kurt Helge


Vestpark Festival på højt niveau
Ida Corr var aftenens store navn, og hendes ørefaldende pophits samt hendes charmerende smittende humør faldt i god jord. Foto: Kurt Helge
BILLEDGALLERI Den 42. Vestpark Festival i Langå startede fredag aften med den musikalske speeder i bund. Musikken var af meget høj kvalitet og blev godt modtaget af omkring 500 publikummer.

Alle nød sommervarmen i den lille hyggelige ”gryde” i Vestparken på toppen af Langå. Telt over hovedet i tilfælde af..., men det var der ikke behov for, og det bliver der heller ikke på andendagen i dag lørdag.

Det lokale band Granslev Byorkester var først på scenen og gjorde det fortræffeligt med halvakustisk musik på saxofon, bas, guitar og mundharpe samt fine vokaler i de lidt jazzede, amerikansk inspirerede sange med vældig god bredde.

Det var der også hos bandet Nye Rejsende, som består af en række tilflyttere til Langå – alle med solide musikalske erfaringer. Så der blev sunget og spillet ”alt” fra Stones til Marie Frank.

Langå er stærkt besat af musikalske talenter, og Nye Rejsende kunne præsentere ikke færre end forskellige forsangere – eller var det 6? Alle af høj klasse, og intet andet band kan vel prale af at have så mange forsangere.

Ida Corr var aftenens store navn, og hendes ørefaldende pophits samt hendes charmerende smittende humør faldt i god jord hos publikum. Ida Corr selv blev inspireret af og positivt overrasket over at finde et medlevende publikum med både børn, unge, voksne og ældre. Publikumsmæssigt har Vestpark Festival'en en bredde, der klart slår alle andre festivaler i Danmark.

The Cornfeds hvirvlede sig igennem både muntre og sørgmodige bluesnumre på et musikalsk ekstraordinært plan. Det lyder godt. Det ser godt ud, og underholdningsværdien er stor, når Cornfeds træder op.

Det samme kan man sige om Rio Grande, som er et dansk-amerikansk band med fire albums bag sig. Countrymusik langt hen ad vejen, og det internationale islæt med den sikre amerikanske lyd mættede publikum, så der ligesom ikke var mere at komme efter den aften. Superprogram, og både glade og tilfredse gæster.

Lørdagen på Vestpark Festivalen starter allerede klokken 10 med fem timer, hvor der er yoga, motionsløb samt larm, lanterner og ansigtsmaling, så traditionen om, at hele familien skal kunne være med i Langå er holdt.

Born To Be Wild starter musikken midt på eftermiddagen, og så fortsætter Zar Paulo, hjemmebanefavoritten Marie Frank, syrerockerne Elevatorfører, det stærke rocknavn Go Go Berlin og til allersidst de genopståede Natural Born Hippies med ”Lola”, ”Am I Not Sweet” og Randers-bandets nyeste udspil, hyldesten til Nelson Mandela.

Første halvleg overstået fredag med en sejr for både arrangørerne, de optrædende og publikum. Det skal gå meget galt, hvis det ikke bliver mindst lige så god i dag lørdag.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Første halvleg af Vestpark Festival blev overstået fredag med en sejr for både arrangørerne, de optrædende og publikum. Det skal gå meget galt, hvis det ikke bliver mindst lige så god i dag lørdag. Foto: Kurt Helge

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld

I kept reading all the lace wigs uk and looking at pictures over and over. I finally broke down and ordered Wednesday and got it today. I can't wait to put it on and style it. I received a cute pink bag with it as well. I will update after I wear brazilian hair uk. But so far so good. I really wanted to wait a week before I left my review so I could be honest and have a brazilian hair bundles. I am in love, that's the only way to put it. The hair is so soft and the body wave is beautiful. The lace wigs uk looks really good, especially after I bleached my knots. I didn't have to do anything after that. It just looks so good and natural. My friends and family have been asking me about hair extensions uk and I highly recommend Enoya. This is such a beautiful unit, for a great price as well. And great for beginners.