-
---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Mai-Britt er årets faglærer

Fredag 3. august 2018 kl. 10:00

Mai-Britt er årets faglærer
Mai-Britt Kristiansen brænder for at udvikle de unge, så de kan blive dygtige håndværkere. Foto: Ulrik Burhøj Jepsen
Mai-Britt Kristiansen, underviser på Tradiums tømreruddannelse, har som den første fået Byggeriets Faglærerpris for på exceptionel vis at brænde for at motivere, bakke op og løfte unge til at blive dygtige håndværkere.

Mai-Britt Kristiansen fik Byggeriets Faglærerpris for at være en særlig god underviser inden for byggefagene. Hun fik prisen for at have en stor faglig indsigt kombineret med en pædagogisk styrke, der inspirerer, fastholder og motiverer de unge på Tradiums tømreruddannelse.

”Mai-Britt, du har en særlig evne til at få eleverne til at trives. Du ser den enkelte og skaber et læringsmiljø, der giver eleverne en stor glæde ved faget. Du giver dem troen på sig selv og uddanner dem både fagligt og personligt”, sagde Hanne Pontoppidan, Uddannelsesforbundets formand, da hun uddybede begrundelsen for, at Mai-Britt Kristiansen, underviser på Tradiums tømreruddannelse, fik Byggeriets Faglærerpris.

Fra Tradiums side var der stor stolthed at spore hos direktør Lars Michael Madsen, der også anerkendte Mai-Britts undervisning.

”Du udvikler både hænder, hoveder og hjerter med din måde at undervise på. Du bygger de unge mennesker op, du bygger bro til producenter og leverandører, du bygger uddannelsen op, så den når et højere niveau. Du løfter alle omkring dig, derfor er du en stærk kapacitet, som du skal vide, at jeg er meget beæret over at være på hold med”.

Det var en rørt Mai-Britt Kristiansen, der modtog prisen som årets faglærer.

”Det varmer utroligt meget. Det er et kæmpe skulderklap. Jeg brænder for at give mine elever succes, så de kan komme videre og få et godt arbejde,” siger en glad Mai-Britt Kristiansen, der blev fejret med mange flotte taler, da mere end 100 mennesker var samlet på Tradiums nye tømrerskole for at hylde hende.

Med prisen følger et rejselegat på 30.000 kr. som Mai-Britt kan bruge til at rejse ud i verden og få inspiration både til sin undervisning og hvordan man kan udvikle uddannelsen generelt.

Mai-Britt målretter undervisningen
En af dem, som har nydt særlig godt af Mai-Britts undervisning er Brian Eriksen, der er i gang med uddannelsen som byggemontageteknikker på Tradium.

”Jeg var i gang med tømreruddannelsen, som jeg skulle bestå for at komme på byggemontageuddannelsen. Jeg havde samtidig søgt læreplads og sat mig selv hårdt op. Tingene gik for hurtigt for mig, så jeg gik ned med stress og kunne slet ikke følge med. Det var Mai-Britt, der samlede mig op. Hun målrettede min undervisning, så den passede til mig. Det betød, at jeg kunne få dagen til at hænge sammen, og efter nogle måneder var jeg på fuld tid igen. Hun er rigtig god til at lytte og finde ud af, om et problem har noget med en opgave på skolen at gøre eller handler om noget derhjemme. Hun har i den grad fortjent prisen”, siger Brian Eriksen, der er elev på Tradium.

Mange nye elever får glæde af Mai-Britts undervisning
Allerede på mandag begynder omkring 50 nye tømrere på Tradium, som får mulighed for at møde Danmarks bedste faglærer inden for byggefagene.

* Byggeriets Faglærerpris er det nyeste skud på stammen blandt Boligfonden Kubens priser. Den blev stiftet i 2017 med uddeling første gang i 2018. Prisen uddeles i et samarbejde med Uddannelsesforbundet og har til formål at hædre en god og inspirerende byggefaglærer/et lærerteam fra en erhvervsskole, som på exceptionel og usædvanlig vis brænder for at motivere, bakke op om og løfte unge til at blive dygtige håndværkere.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Klik venligst
Navne

Lokal politiker runder skarpt hjørne
Lokal politiker runder skarpt hjørne
Navne
Byrådsmedlem og folketingskandidat Iben Sønderup, Langå, fylder 50 år mandag den 13. maj.
Lillebjørn på havet for første gang i 48 år
Lillebjørn på havet for første gang i 48 år
Navne
Lillebjørn tilbage i Randers
CareLink i Randers solgt
CareLink i Randers solgt
Navne
CareLink A/S, er et af Danmarks største vikarbureauer i sundheds- og plejesektoren.
FINDERIET fejrer to års fødselsdag efter et godt år
FINDERIET fejrer to års fødselsdag efter et godt år
Navne
I det store genbrugsvarehus på Grenåvej,
25 år som direktør i kommunen
25 år som direktør i kommunen
Navne
Gennem årene har han været direktør for alle områder af en kommunes drift og udvikling – bortset fra Miljø og Teknik. Samtidig har han tre gange været konstitueret kommunaldirektør.
Leif Frahm ny erhvervskundechef i Andelskassen
Leif Frahm ny erhvervskundechef i Andelskassen
Navne
Leif Frahm er ansat som ny erhvervskundechef i Andelskassens rådgivningscenter i Randers.
Verdo opsiger administrerende direktør Kim Frimer
Verdo opsiger administrerende direktør Kim Frimer
Navne
Pressemeddelselse 25. april 2019
H.K.H. Prinsesse Isabella fylder i dag 12 år
H.K.H. Prinsesse Isabella fylder i dag 12 år
Navne
Nyt æresmedlem hos Soroptimisterne
Nyt æresmedlem hos Soroptimisterne
Navne
I forbindelse med Soroptimist International Randers 75 år jubilæum blev Solvejg Vinther Andersen udnævnt til æresmedlem.
John Henrik Fryd ny erhvervskundechef i Andelskassen i Randers
John Henrik Fryd ny erhvervskundechef i Andelskassen i Randers
Navne
54-årige John Henrik Fryd er ny erhvervskundechef i Andelskassens rådgivningscenter i Randers.
Klik venligst


Klik venligst
Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld