---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet

Onsdag 1. august 2018 kl. 06:02

Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet
QuickPot Randers startede i 2000, og værkstedet på Messingvej er et full-service værksted, der udfører alle former for autoservice og -reparation


Flere af QuickPots kunder booker tid på nettet
Brian Sølvstad: Førhen havde vi i højsæsonerne konstant en mand siddende ved telefonen. Det behøver vi ikke længere.
Fleksible arbejdstider og et online bookingsystem har sat skub i effektiviteten hos QuickPot i Randers. Det betyder, at værkstedet lettere kan følge med den stigende efterspørgsel.

Det er ikke længere kun hos frisøren, du kan booke tider online. Også hos QuickPot i Randers har kunderne i en årrække kunnet booke tid til reparationer og eftersyn af bilen på nettet, men det er først nu, at randrusianerne for alvor er begyndt at tage muligheden til sig.

Brugen af den digitale indgang til værkstedet har boostet effektiviteten og betyder, at mekanikerne når flere reparationer.

"Førhen havde vi i højsæsonerne konstant en mand siddende ved telefonen. Det behøver vi ikke længere, fordi vores kunder nu booker tider og indhenter tilbud på nettet i stedet. Det har frigivet arbejdskraft, så vi nu har flere hænder til at klare opgaverne," fortæller værkstedschef Brian Sølvstad fra QuickPot i Randers.

Varierende arbejdstider efter sæson
QuickPot Randers startede i 2000, og værkstedet på Messingvej er et full-service værksted, der udfører alle former for autoservice og -reparation. Det betyder også, at der er travlt. Derfor har Brian Sølvstad og hans medarbejdere været nødt til at se på, hvordan de optimerer effektiviteten, så de kan følge med den store efterspørgsel.

"Som i alle andre brancher har vi også høj- og lavsæsoner, og det er vi begyndt at indrette vores arbejdstider mere efter. Det betyder, at mekanikerne kan knokle igennem, når der er rigtig travlt i for- og efterår, hvor alle skal have skiftet dæk. Til gengæld arbejder de måske kun 30 timer, når der er stille. Det har gjort, at vi bedre kan følge med," siger Brian Sølvstad.

Uddannelsesprogram sikrer højt niveau
Men det er ikke kun antallet af hænder og timer på værkstedet, der afgør effektiviteten. Brian Sølvstad går meget op i efteruddannelse af sine medarbejdere.

"Teknikken på biler udvikler sig hele tiden, og i dag er computeren et lige så vigtigt redskab som skruenøglen. Men hvis man ikke ved, hvordan man skal aflæse fejlkoderne, hjælper teknikken ingenting. Medarbejderne får løbende sparring og bliver også tilbudt et stort efteruddannelsesprogram. Det er selvfølgelig både for at sikre effektivitet og kvalitet i vores arbejde, men også for at den enkelte mekaniker kan trives i arbejdet. Det er meget vigtigt for mig," slår værkstedschefen fast.

* QuickPot på Messingvej 20E er en del af QuickPot-kæden, der i alt beskæftiger 130 uddannede mekanikere samt 25 lærlinge og dermed er landets største kapitalkæde af autoværksteder. www.QuickPot.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld