--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

150 iværksættere trodsede hedebølgen

Torsdag 26. juli 2018 kl. 10:00

150 iværksættere trodsede hedebølgen
Martin Thorborg har været iværksætter i snart 25 år og har mere end 30 virksomheder på samvittigheden.
Selv om det var uge 30, hvor det meste af Danmark er i feriemode, så valgte 150 iværksættere fra Randers at møde op til et udsolgt foredrag med serieiværksætteren Martin Thorborg.

Arrangementet blev holdt i samarbejde med Netværkshuset N1, der er et nyt iværksætterfællesskab i Randers. Det blev lanceret for kun 2 måneder siden af den lokale erhvervsmand Ronnie Bach.

Martin Thorborg har været iværksætter i snart 25 år og har mere end 30 virksomheder på samvittigheden. Han er gået konkurs 2 gange, men har også solgt virksomheder for mere end 1 milliard kroner.

Med andre ord: Thorborg har oplevet snart alt, en iværksætter kan opleve, og han elsker at dele sine mange erfaringer på godt og ondt. Også på mødet med Randers.

Til foredraget fortalte han om sin egen opstart som iværksætter og gav tips og tricks og krydrede det hele med små historier.

* Netværkshuset N1 har haft god vind i sejlene siden lanceringen for knap 2 måneder siden. 12 virksomheder er allerede blevet en del af fællesskabet.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld