Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Føtex får apotek

Onsdag 27. juni 2018 kl. 11:09

Føtex får apotek
Føtex med apotek. Foto: RANDERSiDAG.dk
Snart er det slut med at tage på den helt store rundtur i Randers, hvis der står rundstykker, røde roser og receptpligtig medicin på din indkøbsseddel. Føtex på Mariagervej får apotek.

Fra torsdag 28. juni kan du få det hele under samme tag hos føtex på Mariagervej 175 i Randers.

føtex-varehuschef, Rolf Hansen, glæder sig:

"I føtex lægger vi stor vægt på at give kunderne god service. Førhen har vi kun haft mulighed for at sælge et begrænset udvalg af håndkøbsmedicin, og vi har ikke kunnet rådgive kunderne i valget eller brugen af medicinen. Nu får vi et full-service apotek med faguddannet personale og receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin og det normale sortiment, du finder på apoteker. Det kommer helt klart vores kunder til gode. Det er god service."

Det er apoteker Bjørn Thorbjørner, der står bag åbningen af det nye apotek i føtex på Mariagervej, og han og medarbejderne glæder sig også til at slå dørene op for kunderne:

"Det har længe været et brændende ønske for os at åbne et apotek i den nordlige del af Randers. Vi har i forvejen flere apoteker i byen og omegnen, og vi ser os selv som en aktiv del af Randers’ sundhedsvæsen. Vi er randrusianernes sundhedshjælpere i hverdagen. Apoteket er faktisk det eneste sted i sundhedssystemet, hvor du kan komme lige ind fra gaden – uden tidsbestilling eller registrering – og få rådgivning om sundhed. Vi vil gerne være tæt på vores kunder, og nu kommer vi endnu tættere på kunderne med apoteket i føtex."

Det er let at komme til apoteket i føtex på Mariagervej med masser af gratis p-pladser, cykelparkering og busstoppested for linje 1,2,5 og 235

* Apoteket i føtex på Mariagervej slår første gang dørene op torsdag d. 28. juni kl. 10, og herefter bliver åbningstiderne:
Mandag – fredag fra 9-18
Lørdag - søndag fra 10-14
Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ButikslivRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld