Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Madservice Kronjylland viste hvad de kan

Onsdag 20. juni 2018 kl. 09:00

Madservice Kronjylland viste hvad de kan
Marianne Sloth, leder af Madservice Kronjylland ved åbent hus arrangementet.


Madservice Kronjylland viste hvad de kan
Der var både smagsprøver på klassikere som smørrebrød og frikadeller
Madservice Kronjylland har igen åbnet køkkendørene for interesserede. Gæsterne kom helt fra det nye kundeområde i Norddjurs, og køkkenet bød på alt fra energireducerede desserter til flæskesteg og grillpølser.

"Det smager bare rigtig godt. Vi er stadig så unge, så vi godt kan klare os selv, men det er da rart at vide, hvor man kan henvende sig," sagde Ina Andersen, 77 år.

Ina Andersen var en af de mange gæster, der besøgte Madservice Kronjylland til åbent hus arrangement. Hendes oplevelse af maden var som et ekko overalt i køkkenet, hvor der blev sagt uhmm… og ih, hvor lækkert rigtig mange gange.

"Det er da muligt, at det kan se kedeligt ud, når det er vakuumpakket, men det er flot, når det bliver anrettet og meget lækkert," understregede Ina Andersen.

Der var både smagsprøver på klassikere som smørrebrød og frikadeller, men de kostfaglige medarbejdere viste også deres evne til at fremstille specialkost som for eksempel energireducerede hindbærsnitter til diabetikere.

Flere kunder i butikken
Der var allerede dannet en lang kø af forventningsfulde gæster udenfor døren, da klokken slog 12 på åbent hus dagen. Arrangementet er altid populært, og denne gang var det om muligt endnu mere velbesøgt end før.

Der var blandt andet besøg fra Norddjurs Kommune, hvor 250 hjemmeboende nu modtager mad fra det kronjyske køkken. Hos Madservice Kronjylland sætter man stor pris på de mange gæster.

"Vi vil gerne vise vores store udvalg og kvaliteten i den mad, vi bringer ud til vores kunder. Der florerer mange myter om ældremaden, men vores holdning er, at man skal komme herud og smage på maden, før man udtaler sig," siger Marianne Sloth, leder af Madservice Kronjylland.

Ved udgangen blev der udleveret en pakke med en valgfri suppe og dessert, og ingen af gæsterne takkede nej til det ekstra måltid.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Der var bl.a. smagsprøver på klassikere som smørrebrød og frikadeller.

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld