Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Støvringgaard Festspil: Idémanden fik tæerne rettet ud

Torsdag 14. juni 2018 kl. 05:42

Støvringgaard Festspil: Idémanden fik tæerne rettet ud
'Be-Bop-A-Lula' opføres torsdag og fredag kl. 19 samt søndag kl. 14. Foto: Kurt Helge


Støvringgaard Festspil: Idémanden fik tæerne rettet ud
Der er lutter roser til årets festspil. Foto: Kurt Helge
'Jeg er vildt overrasket over det høje professionelle niveau, jeg så i Klosterhaven på Støvringgaard', siger idémanden bag musicalen ”Be-Bop-A-Lula”, Niels Ravn, der har set forestillingen to gange.

”Egentlig havde jeg forventet, at jeg skulle sidde og krumme tæer over en amatørforestilling, men tæerne blev da i den grad rettet ud og fyldt med spjæt. Det var en rigtig god fremførelse, som selv et professionelt teater kunne være stolt af”.

Niels Ravn udtrykker respekt for, at frivillige kan få en forestilling i den størrelse op at stå. Instruktør Michael Kristen Kristensen har indarbejdet nogle små ændringer i forhold til den oprindelige udgave af ”Be-Bop-A-Lula”, og også det har Niels Ravn respekt for:

”Det har blot medvirket til at gøre forestillingen endnu bedre, så jeg er meget opløftet over det, jeg har set. Masser af energi og spilleglæde gjorde det til en stor oplevelse for mig ”, siger Niels Ravn.

Formanden for Støvringgaard Festspil, Lars Kofod-Nielsen, er glad for kritikken, men er i øvrigt enig med Niels Ravn:

”Vi synes selv, at det netop er lykkedes at putte en masse positiv energi ind i samtlige minutter. Sidste år syntes vi, at ”Grease” måske er det bedste, vi har lavet, men dette års udgave af ”Be-Bop-A-Lula” løfter faktisk niveauet en ekstra tand”, siger formanden, der har stor ros til det kreative team med instruktør Michael Kristen Kristensen, koreograf Nikoline Marie Hjørnholt og kapelmester Rasmus Mogensen.

”Orkestret spiller fremragende, og alt fungerer – efter vores mening – fint, så nu håber vi på et godt rykind af publikum til de sidste forestillinger”.

* ”Be-Bop-A-Lula” opføres torsdag og fredag kl. 19 samt søndag kl. 14.

* Se BILLEDGALLERI - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld