--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Natur- og friluftsfestival for alle foreninger

Tirsdag 5. juni 2018 kl. 09:26

Natur- og friluftsfestival for alle foreninger
Der er allerede 24 foreninger tilmeldt, og der er plads til flere,
En række grønne foreninger i Randers er gået sammen om at skabe en natur- og friluftsfestival, som er et helt nyt initiativ i Randers.

Formålet er, at borgere i Randers Kommune kan få indblik i de mange muligheder i kommunens naturområder. Alle foreninger er inviteret, og der er plads til flere.

Der er et væld af flotte naturområder i Randers Kommune og gode muligheder for at dyrke friluftsliv. Alligevel oplever naturvejlederne ofte at få spørgsmål spørgsmål i stil med: "Hvor kan man?", "Hvor må man? " og "Kan man overhovedet det i Randers nogen steder?"

"Vi vil rigtig gerne informere vores borgere om alle de muligheder, der er for aktiviteter og friluftsliv i Randers, og derfor er vi gået sammen med en masse grønne foreninger om den nye natur- og friluftsfestival. Der er allerede 24 foreninger tilmeldt, og der er plads til flere," fortæller Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter.

Plads til flere
Gæsterne på natur- og friluftsfestivalen kan opleve forskellige aktiviteter, og besøge boder med information om grønne muligheder i Randers Kommune. Det er en oplagt mulighed for at komme i kontakt med aktørerne og få nye ideer til at nyde det grønne Randers.

"Vi er glade for, at vi allerede har 24 foreninger tilmeldt, men der er stadig plads til flere. Vi vil jo gerne, at paletten er så bred og mangfoldig som mulig for gæsterne. Er man derfor medlem i en forening, arbejder i en virksomhed eller er med i en organisation, som opfatter sig som bruger af naturen, er man meget velkommen til at henvende sig til Randers Naturcenter. Det er gratis at deltage," fortæller Helle-Marie Taastrøm.

Om aftenen er der fest for alle interesserede. I fællesskab tilbereder man en masse retter over bål, og naturvejledere, fiskere, jægere og friluftskokke vil give tips og tricks til tilberedningen. Efter et par timers frilufts-kokkeri nydes alle herlighederne ved et langt udendørs spisebord i de grønne rammer på Naturcenteret. Der lægges op til en skøn sensommeraften i det dejlige grønne Randers for både foreninger og gæster.

* Festivalen foregår lørdag 25. august kl. 10.00-15.00 på Randers Naturcenter. Gæsterne kan kunne møde grønne foreninger, idrætsklubber som bruger naturen som uderum, foreninger der tilbyder aktiviteter for børn og voksne og meget mere.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld

I kept reading all the lace wigs uk and looking at pictures over and over. I finally broke down and ordered Wednesday and got it today. I can't wait to put it on and style it. I received a cute pink bag with it as well. I will update after I wear brazilian hair uk. But so far so good. I really wanted to wait a week before I left my review so I could be honest and have a brazilian hair bundles. I am in love, that's the only way to put it. The hair is so soft and the body wave is beautiful. The lace wigs uk looks really good, especially after I bleached my knots. I didn't have to do anything after that. It just looks so good and natural. My friends and family have been asking me about hair extensions uk and I highly recommend Enoya. This is such a beautiful unit, for a great price as well. And great for beginners.