--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Ud med Nemo og ind med Arena

Mandag 4. juni 2018 kl. 15:45

Ud med Nemo og ind med Arena
Selv om fotografen er stor, er jeg større, tænkte krabaten her tirsdag middag. Foto: John Hyldahl


Ud med Nemo og ind med Arena
De skønne elefanter er nysgerrige. Foto: John Hyldahl
Ud med Cirkus Nemo, ind med Arena, cirkus skal der til. Arenas elefanter er store nysgerrige dyr og blev som de første sat bag hegn, da cirkus blev rigget til mandag. Elefanterne fulgte nysgerrigt med i alt, hvad der foregik.

I år står rapperen Clemens bag Cirkus Arenas nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen, der vil tage Randers' børn og voksne med på en magisk cirkusrejse i jagten på den tabte tåre.

Cirkus Arena er kommet til Randers med karavanen fuld af flotte anmeldelser. Årets forestilling "Klovnen og Kronprinsen - Jagten på den tabte tåre" kombinerer cirkus med det bedste fra musikteatret, og senest har forestillingen modtaget 6 stjerner fra Nordjyske Stiftstidende, Fredericia Avisen og Aarhus Stiftstidende.

”I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange. Clemens har fortsat den eventyrstil, vi indledte med sidste års forestilling, og vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået. Det er stort at opleve, når alle mellem 2 og 99 år kan samles om den samme oplevelse," siger cirkusdirektør Benny Berdino.

Clemens, der tidligere har stået bag teatersuccesen Cykelmyggen Egon og Terkel i Knibe - the musical, har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling. Eventyret handler om pauseklovnen der fyres fra cirkus, da ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine artist-venner for at finde et nyt talent.

Clemens medvirker desuden selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino.

* Cirkus Arena tirsdag den 5. juni og onsdag den 6. juni i det store rødgule cirkustelt ved Brotoften.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld