Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Sunset åbner med et års gratis burgere

Fredag 25. maj 2018 kl. 10:29

Sunset åbner med et års gratis burgere
Sara Yelva, ny restaurantchef hos Sunset Boulevard i Randers.
Sunset Boulevard ved Gl. Aarhusvej i Randers Syd genåbner i den kommende uge. De første 50 gæster får gratis burgere i et år.


Tirsdag den 29. maj genåbner Sunset Boulevard i Randers. En af branchens bedste restaurantchefer er hentet ind for at gøre spisestedet til Randers og omegns foretrukne.

Sunset Boulevard åbner med nyt interiør, nyt køkken og ny ledelse. Og forventningerne til åbningen store.

"En moderne, nyrenoveret restaurant er ikke det eneste, vi tilbyder kunderne. Vi giver også vores kunder muligheden for at få et års forbrug af burgere. Vi udlodder nemlig kuponhæfter til de 50 første gæster i køen, som køber en stor menu efter klokken 10. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år, så det handler om at være hurtig, fortæller Sara Yelva, ny restaurantchef hos Sunset Boulevard i Randers.

I forbindelse med genåbningen er Sara Yelva ansat som ny restaurantchef med ansvar for den daglige drift i restauranten. Inden skiftet til Randers har hun været restaurantchef på Sunset Boulevard i Risskov, hvor hun imponerede med sine gode resultater. Den 21-årige restaurantchefs professionalisme skal styrke restauranten i Randers.

Med placering ud til motorvejen satser restauranten på, at mange sommertrafikkanter vil svinge omkring i forbifarten. Sunset Boulevard får konkurrenten Burger King som nabo, og den nye restaurantchef ser frem til kampen om kunderne.

"Vi ser kun konkurrencen som en god ting. Da vi er flere restauranter samlet på ét sted, tiltrækker det flere gæster til området. Vores nye lækre rammer, som matcher vores gode mad, vil uden tvivl gøre Sunset Boulevard til det foretrukne spisested," fortæller Sara Yelva.

* Den nye Sunset Boulevard i Randers slår dørene op tirsdag den 29. maj klokken 10.00 i de nyrenoverede lokaler på Gl. Aarhusvej 3.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ErhvervRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld