Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Mød forsidefruerne

Torsdag 24. maj 2018 kl. 15:16

Mød forsidefruerne
Gunnvør Dalsgaard er uddannet cand. comm og ejer af webshoppen Spoilmommy.
Fredag 1. juni holder Randers Storcenter Open by Night. Her kan du komme helt tæt på forsidefruerne, som kendes fra tv.

Denne aften får centret besøg af Tina Lund, Janni Ree og Gunnvør Dalsgaard, som alle lige nu er højakutelle på TV.

Efter en kort i introduktion på scenen, fra hver af fruerne, vil der være mulighed for at møde kendisserne, få deres autografer og billeder med dem.

Tina Lund og Jannie Ree vil tillige signere deres bøger.

Gunnvør Dalsgaard er uddannet cand. comm og ejer af webshoppen Spoilmommy. Mor til 3 og tidligere model og pilatesinstruktør. Gunnvør har deltaget i flere realityshows og er på vej med en bog, Højt at flyve aldrig at falde. En kærlig samtalebog mellem to meget forskellige og dog på nogen måder ens kvinder, Gunnvør Dalsgaard og psykolog Mette Holm. Bogen udkommer senere på året.

Jannie Ree bor i Vedbæk med sin mand Karsten Ree. Hun har to voksne børn, og derudover har hun sine to hunde, Coco og Bugatti. Jannie har optrådt i flere realityshows. I 2017 udgav Jannie Ree i samarbejde med Jimmi Bro Støvring bogen Golddigger - I think not

Tina Lund er en professionel springrytter, bosiddende i Dubai. Hun er gift med den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, og sammen har de to børn. Hun er datter af den tidligere landsholdsspiller i fodbold Flemming Lund. Tina Lund har vundet det danske mesterskab 19 gange, er nordisk mester tre gange og europamester én gang. Hun var den meste vindende seniorrytter 2006 i Danmark. I 2002 blev Tina Lund er kåret som årets nye sportsnavn. Tina Lund har skrevet flere bøger, og er netop nu aktuel med bogen: MIN HEST

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ButikslivRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld