Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Så er der legetøjsmarked

Torsdag 24. maj 2018 kl. 08:00

Så er der legetøjsmarked
Benny Ray - flere mindre arrangementer.
Star Wars feberen vender endnu en gang tilbage til Randers Real Idrætshal, denne gang er det med arrangementet Toy-Con Randers, hvor der vil være retro og nyt legetøj samt masser af såkaldt Star Wars merchandise til salg.


Dette arrangement lørdag 2. juni følger i kølvandet på den store SCI-FI-CON messes enorme succes i april. Arrangør Benny Ray fortæller om arrangementet:

”Star Wars Messen var igen i år sådan en stor succes med 5.000 gæster, at det er svært at vente et helt år med at gentage succesen, derfor vil jeg følge min plan om at lave flere mindre arrangementer i løbet af året med fokus på køb, salg og bytte".

Der er planer om at de næste to Toy-Con arrangementer skal finde sted i hhv. Århus og Odense.

Der er gratis entre til arrangementet der starter kl. 11.00 og slutter kl. 15.00. Der er gratis "The Last Jedi" cola dåser til de første 50 gæster.

* Benny Ray og medarrangør Henrik Wulff Rasmussen kan allerede nu løfte sløret for, at næste års SCI-FI-CON den 13. april igen bliver afholdt i Arena Randers.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ButikslivRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld