---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Imerco Home åbner butik i Randers

Tirsdag 22. maj 2018 kl. 07:33

Imerco Home åbner butik i Randers
Nu kommer der også møbler og andet boligtilbehør, lover butikschef Lars Johansen. Foto: John Hyldahl


Imerco Home åbner butik i Randers
Vi glæder os til at byde kunderne velkomne i en butik, der leverer lige nøjagtig dét, de efterspørger, siger Lars Johansen. Foto: John Hyldahl
En af Danmarks i alt 43 Imerco Home-butikker åbner nu butik i centrum af Randers. Her vil kunder i Randers og omegn kunne finde nye, spændende og trendy varer inden for boligtilbehør.

Randersbutikken åbner den 31. maj kl. 9 i Torvegade 1 i Randers.

Imerco i Torvegade skifter dermed navn til Imerco Home og får meget mere boligtilbehør på hylderne. Efter Imercos succesfulde lancering af 37 Imerco Home-butikker tilbage i februar, bliver butikken i Randers en af i alt 6 nye Imerco Home-butikker med åbning den 31. maj.

”Vi glæder os rigtig meget til at byde vores kunder velkomne i butikken, der i forbindelse med åbningen vil have masser af gode tilbud og en konkurrence med lækre præmier”, siger butikschef Lars Johansen.

I butikken vil kunderne møde det samme dygtige personale, som de plejer. Kendskabet til lokalområdet og til kunderne er dermed intakt.

”Vi glæder os meget til at byde kunderne i Randers velkomne i en butik, der leverer lige nøjagtig dét, de efterspørger. Nye spændende varer, der følger tidens trends og giver lyst til at friske boligen op med tidens farvenuancer, lækre småmøbler, moderne plakater og smukke tekstiler. De kan forvente velkendte og nye brands, lækker luksus og et inspirerende og udskifteligt sortiment inden for bolig, design og indretning”, understreger butikschef Lars Johansen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Butikschef Lars Johansen, Imerco Home Randers, tlf. 86 42 94 44

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ButikslivRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld