-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Nu kan du snart leje et vrag i Randers

Lørdag 5. maj 2018 kl. 10:39

Nu kan du snart leje et vrag i Randers
Ideen er at udleje godt brugte biler tilfornuftig lejepris.
Biludlejningskæden Rent-A-Wreck er på vej til at etablere sig i Randers. Udover at komme til byen, leder kæden efter den rette person, som kan stå for udlejningen.

Rent-A-Wreck er en international biludlejningskæde, som så dagens lys i USA for over 40 år siden. I Skandinavien har Rent-A-Wreck været etableret siden 1992 og er eneste kæde for udleje af godt brugte iler i Sverige og Norge.

Rent-A-Wreck har 150 udlejesteder, de 46 er i Sverige og Norge. Rent-A-Wreck er derfor på udkik efter en lokal leder, som kan drive bruktbilsudleje kombineret med anden virksomhed.

”Vi vil etablere 10 nye afdelinger i 2018, og vi ønsker at etablere os i Randers. Konceptet er enkelt at drive i kombination med f.eks. bilforretning eller bilværksted. Med Rent-A-Wreck kræves minimale investeringer, som giver høj omsætning i forhold til de penge, der er lagt i, sgier daglig leder Tom Weum i Rent-A-Wreck i Skandinavia.

Med en afdeling i Randers kan der tilbydes rimelige udlejningsbiler til privatkunder, firmakunder og det offentlige i hele regionen, fortæller Tom Weum.

Rent-A-Wreck's koncept er at tilbyde et fornuftigt udlejningsalternativ uden at det går ud over sikkerhed og service.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ErhvervRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld