Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Apotek har fokus på et ømt emne

Søndag 22. april 2018 kl. 08:37

Apotek har fokus på et ømt emne
Anette Hemmingsen arbejder med psoriasis, vandeksem, håndeksem, revner på fødder og hænder samt hård tør hud.
Overbelastning af huden er den væsentligste årsag til dannelsen af hård hud. Den hårde hud øger risikoen for revner, rifter og sår, hvilket kan være meget smertefuldt. Men der kan gøres noget.

Sønderbros Apotek i Randers sætter i maj måned fokus på problemet og afholder en temadag om emnet. Der demonstreres 3. maj en speciel serie af strømper og handsker med indbygget fugtgivende gelé, som fugter og trykaflaster.

"Problemerne er tabubelagte. Men problemerne er store og kan være ekstremt smertefulde. Fx er håndeksem skyld i stort fravær på danske arbejdspladser, da mange simpelthen er flove over deres hænder. Og håndeksem klør og gør ondt," fortæller Anette Hemmingsen.

"Jeg kommer og besøger Sønderbros Apotek torsdag den 3. maj og fortæller om problemerne og nogle af løsningerne," siger Anette Hemmingsen, som arbejder med psoriasis, vandeksem, håndeksem, revner på fødder og hænder samt hård tør hud.

* Sønderbros Apotek, temadag om psoriasis, vandeksem, håndeksem, revner på fødder og hænder samt hård tør hud, 3. maj. Tidspunkt er ikke oplyst.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ErhvervRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld