Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Sang bygger broer

Torsdag 12. april 2018 kl. 08:09

Sang bygger broer
Jennumparkens børnekor trak endnu et stik hjem.


Sang bygger broer
I forhold til sammenhænge og overgange er der sket meget i samarbejdet mellem Børnehuset Jennumparken og Jennumparkens fritidshjem i Randers det sidste år.

Der gøres en stor indsats for at skabe kontakt blandt både børn og voksne - der opstår en vis samhørighed, hvor så skiftet fra børnehave til fritidshjem/skole opleves som en naturlig overgang.

En af aktiviteterne foregik onsdag, hvor børnehavegrupperne og storebørnsgruppen fra Børnehuset var til sangformiddag hos førskolegruppen på Jennumparkens fritidshjem.

Programmet var sat sådan sammen, at førskolegruppen optrådte med nogle sange selv. Sange, som børnekoret har indsunget på en cd, og som udgives sammen med et sanghæfte ved børnekorets 10 års fødselsdagskoncert på Værket den 5. maj.

Førskolegruppen sang også for på fællessangene, og her lykkedes det, at synge ”Hvem har malet himlen blå” i kanon med 4 hold – det var stort!
Børnehavebørnene vendte glade og tilfredse hjem efter en dejlig oplevelse med den tidligere storbørnsgruppe fra Børnehuset og nuværende førskolegruppe på Jennumparkens fritidshjem.

Aktiviteterne er med til at bygge et godt og solidt fundament i samarbejdet i Jennumparken.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld