-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Se oldtidens vildeste fund og få mærkelige historier

Onsdag 11. april 2018 kl. 07:24

Se oldtidens vildeste fund og få mærkelige historier
Undervejs i omvisningen er der mulighed for at stå ansigt til ansigt med en mammut og få en historie. Foto: Museum Østjylland
Hvad er de vildeste, mest sjældne eller mærkeligste fund fra oldtiden på Randersegnen? Det kan museumsinspektør Helle Lebahn Bentzen give dig de overraskende og fascinerende svar på.

Svarene giver hun, når Museum Østjylland inviterer alle på en tur gennem oldtidsudstillingen Livet ved Fjorden.

Den personlige omvisning er din chance for at opleve udstillingens allerbedste og mest bemærkelsesværdige fund og høre historierne bag.

Udstillingen Livet ved Fjorden åbnede i oktober 2017 og har siden været en publikumsmagnet med tusindvis af besøgende. Oldtidsudstilling er et overflødighedshorn af skønne, vilde og mærkværdige historier og fund fra de mennesker, der levede på Randersegnen for tusinder af år siden.

”Det har ikke været nemt, men jeg har benhårdt udvalgt mit bud på de mest fantastiske historier og fund. I forvejen er udvælgelsen af fund til en ny udstilling svær, fordi vi står i det positive dilemma, at vi har voldsomt mange flere genstande, end der er plads til at udstille. Så det er blandt de bedste fund og historier, at jeg nu har udvalgt de allerbedste! Highlightsene simpelthen” siger museumsinspektør Helle Lebahn Bentzen.

* Omvisning: Highlights i Livet ved Fjorden, tirsdag den 24. april 2018, kl. 16 – 17 på Museum Østjylland, Kulturhuset i Randers.
Billet 50 kr. Max. 25 deltagere. Billet kan købes på museumoj.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Undervejs i omvisningen er der mulighed for at stå ansigt til ansigt med en mammut og få en historie. Foto: Museum Østjylland


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld