---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Teaterskolen tager dig i hånden og ud i rummet

Lørdag 7. april 2018 kl. 06:21

Teaterskolen tager dig i hånden og ud i rummet
Teaterskolen Kastali’a i Underværket i Randers, er i en anden galakse.


Teaterskolen tager dig i hånden og ud i rummet
Børn og voksne kan opleve at blive en del af Star Wars universet og en levende galaktisk historie.
Teaterskolen Kastali’a i Underværket i Randers, er i en anden galakse. På 'Kastali’a en teaterskole i galaksen' er elever på tværs af alder gået sammen og laver to arrangementer i eventen ’Randers en by i galaksen’.

De to arrangementer er RUMvisning og Mos Cantina.

Børn og voksne kan opleve at blive en del af Star Wars universet og en levende galaktisk historie. Publikum mødes ved hovedindgangen til Underværket, af galaksens soldater, der tager publikum kærligt men bestemt i hånden og derfra vides ikke, hvad der sker. Publikum bliver en levende del af RUMvisningen.

Publikum er velkommen til at komme udklædt eller komme som sig selv og være med til at hjælpe rebellerne mod undertrykkerne. Der er plads til 20 hjælpere til hver RUMvisning. Der bruges først-til-galakse-princippet.

RUMvisningen kan opleves lørdag den 14. april kl. 11.00 – 11.30 – 12.00 – 12.30- 13.00 i Underværket, Stemannsgade 9c, 8900 Randers C.


Teaterskolen Kastali’a og Finderiet samarbejder om at indrette Mos Cantina, en bar fra Star Wars universet i Helligåndshuset. Lørdag den 14. april opstår derfor en helt unik Mos Cantina i Randers galaksen.

I Mos Cantina vil publikum føle sig som en del af Star Wars universet. Der kan spilles galakse-spil, spises galaktiske kager og drikkes galaktisk. Det er totalteater. En unik oplevelse, udtænkt og udført af unge mennesker.

Der bruges credit som møntfod. (1 kr. = ½ credit). I Mos Cantina kan der købes ’Randers – en by i galaksen’ T-shirts & sweatshirts. Robotter har ingen adgang.

Mos Cantina har åben lørdag den 14. april kl. 12.00 – 14.00 i Helligåndshuset, Erik Menvedsplads 1, 8900 Randers C Mos Cantina har åben lørdag den 14. april kl. 12.00 – 14.00 i Helligåndshuset, Erik Menvedsplads 1, 8900 Randers C

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld