Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Foreningen Bluesnight har succes

Lørdag 7. april 2018 kl. 05:36

Foreningen Bluesnight har succes
Formand Christian Borg: Alt udsolgt. Foto: Kurt Helge
Musikforeningen Bluesnight Randers kan nu for anden gang i forårssæsonen melde alt udsolgt til koncerten lørdag 7. april på Underværket med brasilianske Blues Beatles.

”Der er ikke alene udsolgt – der er alt udsolgt”, fortæller formanden, Christian Borg.

”Vi oplevede det samme med Popa Chubby, hvor gæsterne kom fra hele Jylland, og hvor der ikke var plads til mange af vores medlemmer, der forsøgte at få billet i sidste øjeblik. Sådan er det ikke denne gang. Rygterne om Blues Beatles-successen andre steder i landet har for længst nået Randers, så det er primært det lokale publikum, der er på plads til koncerten”.

Blues Beatles har spillet godt en halv snes koncerter på deres første tur i Danmark og Europa. Alle steder har publikum vist stor begejstring for det overraskende velspillende band, der allerede er booket til endnu en tur i Danmark sidst på sommeren.

Bluesnight har – med koncerten lørdag – haft fem arrangementer i foråret. To udsolgte huse og en enkelt med Kokomo Kings, hvor det var tæt på.

Sæsonen slutter fredag den 11. maj med amerikanske Junior Watson Band. Watson er primært kendt fra sin periode på 10 år som medlem af ikoniske Canned Heat med hit-sange som ”Going Up The Country” og ”On The Road Again”.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld