---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Randers sender ældre ud i ødemarken

Fredag 6. april 2018 kl. 07:39

Randers sender ældre ud i ødemarken
Hvad sker der, når ældre sendes ud i ødemarken?
Teatergruppen Olivias Venner præsenterer for syvende gang deres årlige forestilling, der denne gang tager fat på det at befinde sig i stadiet mellem at være 'moden af alder' og at være 'gammel'.

Stykket i år hedder MORALA – langt ude! Det handler om en gruppe ældre mennesker, der som en del af et eksperiment for at spare penge på budgettet bliver sendt op i den svenske ødemark af Randers Kommune.

Bag det delvist improviserede stykke, står instruktør og skuespiller Kirsti Kærn, der arbejder med amatørteatergruppen for seniorer Olivias Venner for første gang.

”Forestillingen er blevet til gennem improvisationer og brainstorming af idéer. Vi har arbejdet med karakterfornemmelser og på den måde haft et udgangspunkt med nogle “typer” som har givet krop og sjæl til de personligheder, vi møder i stykket,” fortæller Kirsti Kærn, der har skabt forestillingen i tæt samarbejde med medlemmerne i Olivias Venner.

Hvordan det går, når en flok meget forskellige pensionister bliver sluppet løs i den svenske vildmark, kan man se på Randers EgnsTeater den 12. og 13. april – begge dage klokken 19.30.

* Der er fri entré. Der skal dog bookes billetter på randersegnsteater.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld