--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Farver, fotografier og finurligheder

Tirsdag 3. april 2018 kl. 07:52

Farver, fotografier og finurligheder
Et udsnit af et af Helle Fibigers værker.
Nørhald Kunstforening fejrer foråret med en fernisering med kunstneren Helle Fibiger.

Helle Fibiger har siden slutningen af 80’erne arbejdet med billeder, og gennem kurser både i ind- og udland har hun hele tiden opkvalificeret sin viden. Hun arbejder hovedsageligt inden for fotografi og maleri (olie, akryl), og det er også det, du vil blive mødt med ved udstillingen i Nørhald Kunstforening.

I Helle Fibigers kunst er der et finurligt samspil med ord. Hun bevæger sig i krydsfeltet mellem sprog og billedudtryk. Mange af hendes mindre og som oftest temabundne billeder kan ”læses” som små sprog-billeder, hvor en finurlig sprogleg tilfører billedet et humoristisk anstrøg. Titlen er derfor
ofte en vigtig bestanddel i hendes billeder.

Helle Fibiger er medlem af malergruppen ”De Ellevilde” og er altid repræsenteret i ”KunstSpor Djursland”. Hun har udstillet på en del censurerede udstillinger.

* Udstillingen er åben på alle hverdage fra kl. 14 til 17. Sidste udstillingsdag er torsdag 3. maj. Der inviteres til fernisering lørdag 14. april fra kl. 14 til 16 i foyeren på Mellerup Fri- og Efterskole, Almisbakken 18, Mellerup, Randers NØ. Der vil være musikalske indslag og en lille forfriskning.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

KulturRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld