Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne

Onsdag 28. marts 2018 kl. 06:45

Netværk i golfklubben kom godt ud af hullerne
Det handler om netværk i erhvervslivet - ikke om golf.
40 forskellige firmaer/personer mødte forventningsfulde op til det første infomøde omkring et relationsnetværk, som Randers Fjord Golfklub har taget initiativ til.

Mange kendte hinanden i forvejen, så snakken gik lystigt under morgenmaden.

Efter en hurtig præsentationsrunde ved bordene fik dagens gæstetaler, Jan Larsen fra Aalborg håndbold, ordet. Han gav et inspirerende indspark til, hvorfor netværk er så vigtigt, og så kom der selvfølgelig også nogle sjove anekdoter fra håndboldens verden.

Dagen blev rundet af med en halv times snak om netværk, og alle fik udleveret en indmeldelsesblanket, som flere tog med hjem på kontoret til overvejelse og accept – men der blev afleveret nok ved udgangen til, at netværkets minimum-tilmeldte for endelig opstart blev nået, og de tilmeldte i gruppen udgør allerede nu stor faglig bredde.

Netværket henvender sig primært til ejerledere, virksomhedsledere, forretningsdrivende og nøglepersoner i offentlige og private virksomheder i Randers-området.

* Har du lyst til at høre mere om netværket og møde de andre erhvervspersoner fra området, så kom til næste netværksmøde fredag den 13. april kl. 06.45 – 08.30 - Randers Fjord Golfklub, Murbakken 21, Støvring 8930 Randers Ø.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld