Klik venligst---

Del på Facebook   Print siden

Lej din egen stjernekok

Fredag 23. marts 2018 kl. 09:12

Lej din egen stjernekok
Fladbro Kro i Randers med stjernekokken Emil Von Benzon er klar for din skyld.


Lej din egen stjernekok
Fladbro Kros private dining filosofi har dybe rødder i det lokale naturområde.
Skal du have gæster og ikke lige kan overskue indkøb, madlavning, oprydning mv? Nu kan du leje stjernekokke hos en af Kronjyllands førende gourmet-restauranter.

Det er Private Dining portalen ChefMade, hvor du online kan booke kokke fra hele landet til at stå for kulinariske oplevelser i eget hjem, der har indgået aftale med Fladbro Kro ved Randers.

Fladbro Kro i Randers med stjernekokken Emil Von Benzon i front, er klar til at give kronjyderne en intim og anderledes oplevelse i eget hjem.

"Private Dining er en helt speciel oplevelse, hvor kokken styrer aftenen. Det betyder, at folk får værtsrollen tilbage og kan hygge med gæsterne i stedet for at være stressede i køkkenet. Selv om oplevelsen foregår i eget hjem, så er det vores ambition, at kunderne også kan smage Fladbro Kros fantastiske historie gennem vores Private Dining menuer," siger Emil Von Benzon.

Fladbro Kro, der i 1739 fik sit kgl. privilegium, tilhørte Frisenvold Gods. Den nuværende hovedbygning blev opført i 1859 og blev samme år besøgt af selveste H.C. Andersen. I sin dagbog beretter han, at han blev beværtet med noget så moderne som smørrebrød og portvin.

Fladbro Kros private dining filosofi har dybe rødder i det lokale naturområde. Retterne afspejler den lokale natur i bedste 'fra jord til bord'-stil. Råvarerne er altid årstidsbestemte, urterne bliver plukket i skoven og ved åen og dådyrene bliver leveret direkte fra Fladbro skov.

"Ud over, at Private Dining giver helt nye muligheder for danskerne, herunder børnefamilier, så er det for Fladbro Kro også en unik mulighed for at komme helt tæt på kunderne og give dem en helt unik oplevelse," siger Emil Von Benzon.

Han er et af Danmarks store kokketalenter og med sine kun 26 år, har han allerede et langt og prangende CV. Han er udlært fra netop Fladbro Kro, men er efter nogle år på forskellige Michelin- og Bib Gourmand-restauranter nu tilbage, hvor det hele startede.

Helt almindelige danskere tager restaurantoplevelsen hjem
Private Dining er et simpelt koncept hvor kvalitetsudvalgte restauranter tryller lækker mad frem hjemme hos danskerne i private omgivelser og giver værterne tid til at koncentrere sig om sine gæster. Kuvertpriserne hos ChefMade spænder fra 285 kr. til. 1200 kr. Og vil man have mad fra øverste hylde, så er der også en række Michelin restauranter og kokke man kan booke.

* ChefMade er delvist ejet af Hungry Group, der bl.a. har den kendte erhvervsmand Jesper Buch i ejerkredsen. Chefmade har i alt 40 restauranter og kokke fra hele landet tilknyttet ChefMade.dk

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Fladbro Kro i Randers med stjernekokken Emil Von Benzon er klar for din skyld.

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld