--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Stevnstrup i overhalingsbanen

Onsdag 28. februar 2018 kl. 08:02

Stevnstrup i overhalingsbanen
Uddeler Alex Bach tager det første spadestik - frossen jord eller ej.
Dagli' Brugsen Stevnstrup inviterer til første spadestik, tilbygning og ombygning. Crowdfunding bærer 273 nye kvadratmeter tilbygning til stevnstruppernes provianteringssted.

For 11 mdr. siden indkaldte Coop/Dagli' Brugsen Stevnstrup til et stormøde i Munkholmhallen med det formål at låne 3 mio. kroner gennem Coop Crowdfunding af byens borgere - penge til tilbygning og ombygning af Dagli' Brugsen Stevnstrup. Det lykkedes i løbet af ca. tre måneder.

Nu stod alle og ventede på at byggeriet skulle gå i gang, men intet skete. Uddeler og butiksbestyrelse havde været lidt for optimistiske med hensyn til åbning af ny butik. De meldte ud, at åbningen blev i starten af december 2017, men byggeprocessen varede lidt længere end beregnet.

Når brugsuddeler Alex Bach tager det første spadestik lørdag den 3. marts kl. 10, så er det ikke helt det samme projekt, som blev fremlagt i Munkholmhallen 4. april 2017. Her lovede man en udvidelse på 150 kvm.

Meget mere af det hele
Det, uddeleren sætter spaden i til, er på ca. 273 kvm med nyt vindfang.

Der kommer to nye kasselinjer, ny frugt- & grøntafdeling, ny kiosk og pakkeområde, nyt ta' selv bake-off, ny kødafdeling, ny vinafdeling og betydeligt bredere gangarealer.

Andre nye ting er let adgang til kundetoilet og flaske indlevering.

Udenfor kommer et nyt indgangsparti, flere P-pladser og et nyt køle- og fryserum.

* Første spadestik lørdag den 3. marts kl. 10. Efter spadestikket bydes indenfor til kaffe/sodavand kage og slik. Uddeler og butiksbestyrelse vil være klar til at fortælle om projektet. Alle er velkomne.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ButikslivRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld