---Klik venligst

Del på Facebook   Print siden

Erfaren leder skal åbne Bilka

Tirsdag 28. november 2017 kl. 08:06

Erfaren leder skal åbne Bilka
Jan Møller bliver varehuschef i Bilka Randers.
Jan Møller bliver varehuschef i Bilka Randers. Den erfarne, dygtige og lokalkendte leder skal være med til at åbne det nye varehus i 2018.

Det bliver en lokalkendt varehuschef, som randrusianerne kan hilse på, når Bilka slår dørene op i Randers. Varehuschefen i den nye Bilka i Randers Storcenter bliver nemlig Jan Møller, som skal være med til at åbne varehuset i sommeren 2018.
 
Jan Møller har stor erfaring og har bl.a. været varehuschef i af Randers’ to føtex-varehuse. Derfor glæder Jan Møller sig til gensynet med Randers og ikke mindst til at gengælde den meget positive respons fra randrusianerne, som glæder sig til, at Bilka kommer til byen:
 
"Jeg er meget stolt over, at jeg får denne mulighed. Bilka er en helt særlig størrelse, og det fornemmer man i den grad, når man ser på, hvordan vores ankomst er blevet modtaget i Randers. Vi vil være den foretrukne indkøbsdestination, der er kendetegnet ved et stort udvalg, gode priser og en flot butik med god service. Det ser jeg virkelig frem til at medvirke til og gøre mit for at sikre i Randers", siger den nye varehuschef.
 
Jan Møller skal ikke kun være med til at åbne det nye varehus i Randers, men også være med til at gøre det til randrusianernes foretrukne indkøbsdestination, som er Bilkas ambition.

Det er en opgave, som Jan Møller er den helt rigtige til at varetage, fortæller Mark Nielsen, der er direktør i Bilka:
 
"Vi har meget store ambitioner i Bilka, og vi glæder os enormt meget til at åbne i Randers. Jan er erfaren, rigtig dygtig og har et godt lokalkendskab, og han besidder i det hele taget alle de evner, vi ønsker. Han er den helt rette til at åbne Bilka nummer 19," pointerer Mark Nielsen, der dog også påpeger, at det interne kandidatfelt i Bilka var meget stærkt.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Jan Møller og Mark Nielsen - via Group Communication - på 87 78 50 02 el. press@dsg.dk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ButikslivRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld