--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

Mød Ivan 'Laban' Pedersen

Tirsdag 28. november 2017 kl. 07:51

Mød Ivan 'Laban' Pedersen
Mød Ivan Pedersen, Bog & Ide, 9. december mellem kl. 12.30 og kl. 13.30.
Sanger, sangskriver, producer, musikpolitiker og nu også forfatter, Ivan Pedersen, besøger Bog & idé, Brødregade 6, Randers. Ivan medbringer sin selvbiografi Med hjertet udenpå om mere end 50 år i musikkens tjeneste.

I Bog & idé i Randers C er det muligt at møde Ivan, få en god snak, svar på eventulle spørgsmål og selvfølgelig en personlig signering af bogen.

Selv om Ivan nok mest er kendt fra duoen Laban og hittet ”Hvor skal vi sove i nat”, har forfatteren meget andet at fortælle fra sit mere end 50-årige virke i musikbranchen.

Den allerede anmelderroste selvbiografi om musikkens verden er forfattet af kunstneren selv. Biografien er den voksne mands tilbageblik på et langt liv med det, som står hans hjerte nærmest, nemlig musikken. Ivan har været arbejdsom, heldig og talentfuld nok til at kunne leve af sin karriere i musikbranchen i mere end 50 år uden pause – en branche, der for mange er nådesløs.

Bogen beskriver alt fra den første famlende start som teenager i det nordjyske til den uhørte popsucces som halvdel af Laban og karrieren herefter. Ydermere er der oveni en travl karriere i musikbranchen blevet tid til at være ægtemand, far og farfar. Alt i alt et liv, der ikke ligner så mange andres, beskrevet i Med hjertet udenpå.

Man får ud over Ivans historie, også et kig bag kulisserne i en udadtil glitrende musikverden, hvor der let kan foregå fiflerier, der, modsat musikerne, ikke vises i offentlighedens lys.

Med hjertet udenpå er Ivans egen finurlige fortælling om op - og nedture, sejre og nederlag i musikkarrieren og indeholder en række markante iagttagelser, som Ivan har gjort sig undervejs.

* Mød Ivan Pedersen, Bog & Ide, 9. december mellem kl. 12.30 og kl. 13.30.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Ivan Pedersen : T: 51 36 24 22 M: ivan.pedersen@live.dk

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
For at indsende din kommentar skal du indtaste billedets tal og bogstaver i feltet nedenfor.
Kan du ikke se hvad der står så klik på billedet for at få en ny.

Indtast nummer og bogstaver .


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

ButikslivRegionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld