-Klik venligst--

Del på Facebook   Print siden

Akupunktur fjernede smerter

Lørdag 25. november 2017 kl. 08:00

Akupunktur fjernede smerter
Kirsten Bach Jensen har været i behandling hos akupunktør Peter Werge, og er efter 1 år i konstante smerter nu begyndt at nyde dagligdagen.


Akupunktur fjernede smerter
Akupunktør Peter Werge.
Pludselige smerter i akillessener og en hælspore, havde en nærmest invaliderende påvirkning på Kirsten Bach Jensens liv. Efter at have prøvet alle former for traditionelle behandlinger så hun akupunktur som sidste udvej.

Valget af akupunktør Peter Werge, Burschesgade 12, Randers C, var let, men hun havde ikke forventet nær det resultat, hun fik.

Da Kirsten tog kontakt til akupunktør Peter Werge, var det som sidste udvej i håbet om at mindske sine konstante smerter i anklerne. Smerter, der var opstået ud af den blå luft og i lidt over et år havde forårsaget hævelser og stivhed i benene, og konstant begrænsede hende i hendes bevægelighed, selv hvis der blot var tale om korte indkøbsture.

For Kirsten var der ingen lindring at finde i dagligdagen. Derfor var det helt afgørende at finde frem til en behandlingsform, der kunne afhjælpe problemerne.

Kirsten fik foretaget en ultralydsscanning af akillessenerne, der kunne påvise en fortykkelse af den venstre akillessene med en mulig inflammation. Herefter har hun forsøgt sig med behandlinger hos fysioterapeut og massør. Ingen af delene havde dog nogen effekt, og derfor valgte hun at ty til sidste udvej.

Det var helt uden skepsis, at Kirsten henvendte sig til Peter Werge, da hun altid har opfattet akupunktur som en effektiv behandlingsform. Derudover havde hun læst om de gode resultater, som Peter og Kasper Werge tidligere havde opnået med patienter, og hun havde derfor en forhåbning om, at hun kunne opleve samme resultater med akupunktur.

”Det har været en rigtig god oplevelse med akupunktur hos Peter med en følelse af ærlighed lige fra første behandling. Det var rart, at Peter gav udtryk for, at han nok skulle få bugt med min skade. Rart at han også satte ord på, hvad han formodede var årsagen til mine smerter. Det er forresten et rigtig rart sted i afslappende rammer, og en dejlig afslappet tone”, siger Kirsten om behandlingerne hos Peter.

Kirsten har i alt fået 5 behandlinger med akupunktur hos Peter Werge. Hun har fået nåle i hænder, ben og fødder og efterfølgende er hun blevet behandlet med påvirkninger af knæhase og ankel. Samtidig har Peter rådgivet hende om vigtigheden af, at bruge det rigtige fodtøj for at undgå gener i fremtiden.

På en skala fra 1-10 beskriver hun sine smerter før behandlingerne som 8-9, hvor hun nu ligger på 1, alene som følge af behandlingerne med akupunktur. Hun er dermed stort set sluppet af med alle konstante smerter.

”Jeg giver hermed mine allerbedste anbefalinger til akupunktør Peter Werge. Jeg vil til hver en tid gøre brug af akupunktur fremfor blot at tage smertestillende, da jeg mener, at det er meget bedre at finde ind til- og behandle/løse sagens kerne, i stedet for blot at smertebehandle med piller. Det er mit første møde med akupunktur, men det bliver bestemt ikke mit sidste”, understreger Kirsten Bach Jensen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld