--Klik venligst-

Del på Facebook   Print siden

BILA åbner afdeling i Randers

Tirsdag 21. november 2017 kl. 09:32

BILA åbner afdeling i Randers
Hos BILA kan man tydeligt mærke, at den danske industri har fået øjnene op for automatisering.


BILA åbner afdeling i Randers
Jesper Højmark Pedersen, Market Unit Manager hos BILA.
For bedre at kunne servicere de mange kunder i Midtjylland- og Østjylland har automatiserings-virksomheden BILA udvidet med et kombineret kontor og showroom i Randers.

Hos BILA kan man tydeligt mærke, at den danske industri har fået øjnene op for det potentiale, der er i automatisering.

Virksomheden, som har hovedsæde ved Nykøbing Mors, hjælper gennem automatiseringsløsninger og robotteknologi industrikunder med at effektivisere deres produktion, og efterspørgslen på BILAs produkter er stor. Så stor, at man for at imødekomme den løbende ansætter nye medarbejdere og etablerer nye kontorer rundt om i landet. Senest åbnede BILA et salgskontor i Sønderborg, og nu byder de snart indenfor i nye lokaler i Randers.

"Formålet med det nye kontor er først og fremmest at kunne yde vores kunder en hurtigere og mere effektiv service. Og det kan vi, når vi er tættere på dem," siger Jesper Højmark Pedersen, Market Unit Manager hos BILA.

Den nye adresse i Randers består ud over salgs- og projektkontor for BILA Food og Mejeri og et showroom for de samarbejdende robotter.

"Vi får et levende projekthus med projektledere, sælgere og ikke mindst et showroom, fortæller Jesper Højmark Pedersen om det nye kontor, der starter op med foreløbig seks medarbejdere i form af sælgere og projektledere.

Beliggenheden i Randers er valgt på grund af den centrale placering tæt ved E45 – dels for at være tættere på eksisterende og potentielle kunder i Midt- og Østjylland, dels af rekrutteringsmæssige årsager:

"Ressource-sammensætningen i huset vil uden tvivl være med til at skabe et dynamisk og inspirerende miljø, som forhåbentligt vil kunne være med til at tiltrække nye medarbejdere i Midtjylland. Og det gælder i høj grad også praktikanter og nyuddannede, som ønsker en attraktiv arbejdsplads i BILA", fortæller Jesper Højmark Pedersen og henviser til de mange uddannelsesmuligheder i og omkring Randers.

"Vi håber at udvide Randers-kontoret med 4-5 medarbejdere allerede i løbet af det første år. Det er ingen hemmelighed, at vores strategi for fremtiden kræver flere folk, så håbet er også, at vi kan trække på lokalområdet, når vi skal udvide med yderligere dygtige projektledere og sælgere til vores afdelinger, hvilket allerede er aktuelt".

* BILA A/S får adresse på Langelandsvej 3, Randers SV.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale, Nationale og Internationale nyheder
Nyhedsbrev
E-mail adresse:

Tilmeld
Frameld