Del på Facebook   Print siden

Lokalt ingeniørfirma har 70-års jubilæum

Onsdag 23. august 2017 kl. 06:03

Lokalt ingeniørfirma har 70-års jubilæum
Partnerduoen hos Reeholm & Bredahl A/S, bygningsingeniør Kristen Skipper Krag og bygningsingeniør, MMT Jakob Keller.


Lokalt ingeniørfirma har 70-års jubilæum
Kristen Skipper Krag startede sin karriere i Randers-virksomheden i 1983.
Det startede med opbygning af Randers Stolefabrik i 1947, siden har det rådgivende ingeniørfirma Reeholm & Bredahl været med til at forme denne by med solidt kvalitetsbyggeri.

Det drejer sig om alt fra skoler, boliger, plejehjem og erhvervs- og industribyggeri til Hotel Kongens Ege, der atter er endt på tegnebrættet i ingeniørfirmaet, nu som et boligprojekt.

Når Reeholm & Bredahl den 25. august fejrer 70-års jubilæum er det med spændende byggerier over hele landet i ordrebogen, blandt andet er der de seneste år arbejdet på forskelligartede projekter som etablering af Aarhus Letbane, ombygning af den gamle Celludan-bygning fra 1922 til boliger i Holmbladsgade i København og et firmadomicil for Dansk Scanning i Esbjerg.

Med den solide historiske arv og overleveringer fra tidligere ejere og medarbejdere har Reeholm & Bredahl formået at bevare en særegen måde at arbejde på, hvor meget afklares tidligt i byggeprocessen og tingene forenkles. Partner og arkitekt MAA ved GPP Arkitekter A/S, Carsten Gjørtz, beskriver det sådan:

”De stiller med nogle meget kompetente, kreative og servicemindede projektledere, som kan svare på spørgsmål inden for alle fagene, og som medvirker til, at projektet optimeres og forenkles på den gode måde.”

Reeholm & Bredahl er navnet på de oprindelige grundlæggere og ejere, i dag er virksomheden også som dengang ejet og drevet af en ingeniørduo: Kristen Skipper Krag, der startede sin karriere i Randers-virksomheden i 1983, og Jakob Keller, som har været med siden 2010.

”Du kender os på, at vi rådgiver i øjenhøjde,” siger Kristen Skipper Krag. Der er enighed om en jordnær og pragmatisk tilgang til tingene, og ikke at gøre dem sværere, end de er.

Navnet hænger ved
Navnet er beholdt ligesom den grundlæggende DNA - at være dansk byggeris loyale løsningsskabere:

”Vi ønsker at fortsætte ad den vej, vores grundlæggere skabte, som helt enkelt handler om at være herre i ejet hus og drive en velkonsolideret forretning, baseret på et godt omdømme,” siger Jakob Keller.

Keller understreger, at anno 2017 indebærer det, at han og ingeniørkollegerne konstant skal arbejde på at aktivere virksomhedens videnstunge fundament i et stadig voksende netværk af kontakter i hele landet. En cocktail, der allerede har skabt tydelige resultater, med en mere end firdobling af årets resultat siden 2015.

* Reeholm & Bredahl A/S, Jordsmonnet 6, Randers, beskæftiger knap 20 medarbejdere og er ejet og drevet af bygningsingeniør Kristen Skipper Krav og bygningsingeniør, MMT Jakob Keller. Reception fredag den 25. august fra kl. 12.30 -17.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Billede1: Reeholm & Bredahls 70-års jubilæum fejres på adressen, Jordsmonnet 6 i Randers, fredag den 25. august fra 12.30 til 17.
Billede 2: Partnerduoen hos Reeholm & Bredahl A/S, bygningsingeniør Kristen Skipper Krag og bygningsingeniør, MMT Jakob Keller.
Kristen Skipper Krag startede sin karriere i Randers-virksomheden i 1983.

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2020 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Erhverv

GF Forsikring åbner det lokale kontor for Randers, Hobro og Hadsten
GF Forsikring åbner det lokale kontor for Randers, Hobro og Hadsten
Erhverv
Fødevareallergi booster udbredelsen af helsevarer
Fødevareallergi booster udbredelsen af helsevarer
Erhverv
Huntere jagter ingeniørerne
Huntere jagter ingeniørerne
Erhverv
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Randers er blevet en rigtig byggeudstillingsby
Erhverv
Randersbygger ansøger om 60 nye byggegrunde,


Regionale nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev